Good thought! I investigated the git setup - everything looks fine
though.

git ls-remote g...@github.com:user/repo.git HEAD works fine.

On Mar 3, 9:14 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> Oh, is Git installed on the server? Maybe it's failing its `git ls-remote
> <repository path> HEAD` check.
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board -http://www.reviewboard.org
> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
>
>
> On Wed, Mar 3, 2010 at 6:12 PM, Nik Bauman <n...@foodzie.com> wrote:
> > Grr. Actually I think that may be a red herring. I shortened some
> > things and it still complains "A repository was not found at the
> > specified path."
>
> > On Mar 3, 9:06 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > > Oh that very well could be... Do you have a really long username or
> > > something?
>
> > > I'll bump that in a nightly. Hopefully tonight.
>
> > > Christian
>
> > > --
> > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > > On Wed, Mar 3, 2010 at 5:57 PM, Nik Bauman <n...@foodzie.com> wrote:
> > > > Could it be that my generate Raw file URL mask url is too long? When i
> > > > switch to custom it has the value filled out for me, but the
> > > > validation doesn't work -
>
> > > > "Ensure this value has at most 128 characters (it has 131)."
>
> > > > On Mar 3, 8:02 pm, Nik Bauman <n...@foodzie.com> wrote:
> > > > > Yes, I'm using 1.5 beta 1.
>
> > > > > And yes, the api token is from my account (the owner of the
> > > > > repository). The following is a screenshot for greater clarity to see
> > > > > if I have anything wrong :
> > > >http://skitch.com/nbauman/n2gif/screen-shot-2010-03-03-at-4.04.52-pm
>
> > > > > Logging is turned on and permissions look okay but I don't have a log
> > > > > file being generated yet... so I'm still trying to figure out what is
> > > > > going on there.
>
> > > > > -Nik
>
> > > > > On Mar 3, 6:29 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
>
> > > > > > If the user-facing pages on Review Board say 1.5 beta 1, then you
> > > > should
> > > > > > have the right  version.
>
> > > > > > Do you have the proper authentication token specified for the
> > > > repository?
>
> > > > > > If logging is turned on, check the log file and see if it has any
> > more
> > > > > > detail.
>
> > > > > > Christian
>
> > > > > > --
> > > > > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > > > > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > > > > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > > > > > On Wed, Mar 3, 2010 at 1:11 PM, Nik Bauman <n...@foodzie.com>
> > wrote:
> > > > > > > Hey folks,
>
> > > > > > > I have a private repository on github, I've installed the latest
> > beta
> > > > > > > (1.5), but I can't seem to create a private git repository. Every
> > > > time
> > > > > > > I input my credentials it's telling me that "A repository was not
> > > > > > > found at the specified path."
>
> > > > > > > I see other threads referring to this issue when people weren't
> > using
> > > > > > > the latest alpha. Is there an update that I can get beyond the
> > > > current
> > > > > > > beta? Any way that I can ensure I didn't install the wrong
> > version?
>
> > > > > > > Thanks,
> > > > > > > Nik
>
> > > > > > > --
> > > > > > > Want to help the Review Board project? Donate today at
> > > > > > >http://www.reviewboard.org/donate/
> > > > > > > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > > > > > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > > > > > > To unsubscribe from this group, send email to
> > > > > > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegr
> > > > > > >  oups.com>
> > <reviewboard%2bunsubscr...@googlegr oups.com>
> > > > <reviewboard%2bunsubscr...@googlegr oups.com>
> > > > > > > For more options, visit this group at
> > > > > > >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
> > > > --
> > > > Want to help the Review Board project? Donate today at
> > > >http://www.reviewboard.org/donate/
> > > > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > > > To unsubscribe from this group, send email to
> > > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegr
> > > >  oups.com>
> > <reviewboard%2bunsubscr...@googlegr oups.com>
> > > > For more options, visit this group at
> > > >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
> > --
> > Want to help the Review Board project? Donate today at
> >http://www.reviewboard.org/donate/
> > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > To unsubscribe from this group, send email to
> > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegr 
> > oups.com>
> > For more options, visit this group at
> >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to