Ah, glad that was it!

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Wed, Mar 10, 2010 at 9:09 AM, hschnit <herve.schnitz...@gmail.com> wrote:

> Christian,
>
> That was a great idea, I found the issue : the setting in the database
> for some reason was still pointing to the old 0.9 installation path.
>
> Here are the result for the MEDIA_ROOT values:
>
> >>> print settings.MEDIA_ROOT
> /var/www/html/reviewboard/htdocs/media
> >>> load_site_config()
> >>> print settings.MEDIA_ROOT
> /usr/lib/python2.4/site-packages/ReviewBoard-0.9.dev_20081203-
> py2.4.egg/reviewboard/htdocs/media
>
> The uploaded files were indeed in the site-package folder.
>
> I modified the value of the media root in the database site settings
> using the admin gui and all works now.
> Not sure why the database didn't get upgraded properly, maybe because
> of my upgrades from 0.9 to 1.5B1. (plus, I did upgrade from previous
> versions to 0.9 before)
>
> Anyway, Christian, thanks a lot for the help !  And thanks for the
> great tool !
>
> -Herve
>
>
> On Mar 9, 7:07 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > Looks like it's not seeing any problems when trying to write it... It
> should
> > log it. Hard to really say then.
> >
> > The way you upgraded shouldn't be a problem.
> >
> > The only thing I can think of is that perhaps Review Board isn't pointing
> to
> > the right place for media uploads, but that seems unlikely. In the end,
> > Django's responsible for creating those directories.
> >
> > Try this:
> >
> >    $ rb-site manage /var/www/html/reviewboard shell
> >    >>> from reviewboard.admin.siteconfig import load_site_config
> >    >>> from django.conf import settings
> >    >>> print settings.MEDIA_ROOT
> >    >>> load_site_config()
> >    >>> print settings.MEDIA_ROOT
> >
> > Show me what that says.
> >
> > Christian
> >
> > --
> > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
> >
> > On Mon, Mar 8, 2010 at 9:00 AM, hschnit <herve.schnitz...@gmail.com>
> wrote:
> > > Christian,
> > > I had that setting already turned on (and restarted Apache many times
> > > since then).
> > > The output is what you see in the Logs that I attached previously.
> > > Since I had an older version, I tried to disable logging, restart
> > > apache, reenable logging, restart apache; Then try to upload a
> > > screenshot. I get the following output :
> >
> > > 2010-03-08 11:37:37,280 - INFO - Reloading logging settings
> > > 2010-03-08 11:38:54,909 - INFO - Logging to /var/www/html/reviewboard/
> > > logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
> > > 2010-03-08 11:38:54,909 - INFO - Log file for Review Board v1.5 beta 1
> > > (PID 300)
> > > 2010-03-08 11:39:08,671 - INFO - Logging to /var/www/html/reviewboard/
> > > logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
> > > 2010-03-08 11:39:08,671 - INFO - Log file for Review Board v1.5 beta 1
> > > (PID 350)
> > > 2010-03-08 11:39:09,492 - INFO - Logging to /var/www/html/reviewboard/
> > > logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
> > > 2010-03-08 11:39:09,493 - INFO - Log file for Review Board v1.5 beta 1
> > > (PID 351)
> > > 2010-03-08 11:39:13,904 - INFO - Logging to /var/www/html/reviewboard/
> > > logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
> > > 2010-03-08 11:39:13,904 - INFO - Log file for Review Board v1.5 beta 1
> > > (PID 352)
> > > 2010-03-08 11:39:15,563 - DEBUG - Begin: Generating diff file info for
> > > diffset id 1493, filediff 10561
> > > 2010-03-08 11:39:15,619 - DEBUG - End: Generating diff file info for
> > > diffset id 1493, filediff 10561
> > > 2010-03-08 11:39:15,619 - DEBUG - Generating diff file info for
> > > diffset id 1493, filediff 10561 took 0.56269 seconds
> > > 2010-03-08 11:39:33,023 - INFO - Logging to /var/www/html/reviewboard/
> > > logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
> > > 2010-03-08 11:39:33,024 - INFO - Log file for Review Board v1.5 beta 1
> > > (PID 370)
> >
> > > Is there a way to get information related to the upload itself ?
> > > Or is there another way I should proceed to upgrade ?  Upgrade for 0.9
> > > to 1.0 and then to 1.5 maybe ?
> >
> > > Thanks for the help Christian, appreciated.
> >
> > > -Herve
> >
> > > On Mar 4, 2:11 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > > > Oh, you had an old release.
> >
> > > > You should turn on logging in the Logging settings page. Then restart
> > > Apache
> > > > to be sure it takes effect (working on that bug).
> >
> > > > Christian
> >
> > > > --
> > > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
> >
> > > > On Thu, Mar 4, 2010 at 8:11 AM, hschnit <herve.schnitz...@gmail.com>
> > > wrote:
> > > > > Thank for the suggestion Christian. I tried it without success. I
> did
> > > > > just upgrade from 0.9 to 1.5B1 though.
> > > > > Is there a way to get more debugging info ?
> >
> > > > > On Mar 3, 6:41 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > > > > > One thing you might want to try, as I hit this once myself. Go
> into
> > > the
> > > > > > settings and the File Storage section. Make sure the values are
> what
> > > > > you'd
> > > > > > expect, and then, even if they are, hit Save. Just in case,
> restart
> > > > > Apache
> > > > > > after that.
> >
> > > > > > We had a problem once (maybe it's still here) where, after an
> > > upgrade,
> > > > > the
> > > > > > file storage settings weren't being taken into consideration
> > > properly.
> >
> > > > > > This may not be the cause, but I'd like to make sure.
> >
> > > > > > Christian
> >
> > > > > > --
> > > > > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > > > > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > > > > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
> >
> > > > > > On Wed, Mar 3, 2010 at 8:43 AM, hschnit <
> herve.schnitz...@gmail.com>
> > > > > wrote:
> > > > > > > Thanks Christian,
> > > > > > > I've looked into the Apache and the reviewboard logfiles (see
> > > below).
> > > > > > > There isn't much in them. Nothing related to the creation of
> the
> > > > > > > folders. There are some issues in the apache log when trying to
> > > > > > > display pictures that are not present.
> > > > > > > I had set Debug = True in the RB config. That should have
> turned on
> > > > > > > the Django debugging output, right?
> > > > > > > Is there something else I can set that would give me a more
> verbose
> > > > > > > output ?
> >
> > > > > > > -Herve
> >
> > > > > > > ================== LOGS ===================
> >
> > > > > > > RB Log
> > > > > > > -----------
> > > > > > > 2010-03-02 16:29:19,340 - INFO - Logging to
> > > /var/www/html/reviewboard/
> > > > > > > logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
> > > > > > > 2010-03-02 16:29:19,340 - INFO - Log file for Review Board v1.5
> > > beta 1
> > > > > > > (PID 21393)
> >
> > > > > > > Apache Error Log
> > > > > > > ---------------------------
> > > > > > > [Tue Mar 02 16:29:18 2010] [notice] mod_python: (Re)importing
> > > module
> > > > > > > 'django.core.handlers.modpython'
> > > > > > > 2010-03-02 16:29:19,340 - INFO - Logging to
> > > /var/www/html/reviewboard/
> > > > > > > logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
> > > > > > > 2010-03-02 16:29:19,340 - INFO - Log file for Review Board v1.5
> > > beta 1
> > > > > > > (PID 21393)
> > > > > > > [Tue Mar 02 16:29:20 2010] [error] [client 10.64.175.69] File
> does
> > > not
> > > > > > > exist:
> > > /var/www/html/reviewboard/htdocs/media/uploaded/images/2010/03,
> > > > > > > referer: http://...
> > > > > > > [Tue Mar 02 16:29:27 2010] [error] [client 10.64.175.69] File
> does
> > > not
> > > > > > > exist:
> > > /var/www/html/reviewboard/htdocs/media/uploaded/images/2010/03,
> > > > > > > referer: http://...
> > > > > > > [Tue Mar 02 16:36:04 2010] [error] [client 10.64.175.69] File
> does
> > > not
> > > > > > > exist:
> > > /var/www/html/reviewboard/htdocs/media/uploaded/images/2010/03,
> > > > > > > referer: http://...
> >
> > > > > > > On Mar 2, 5:33 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com>
> wrote:
> > > > > > > > Hi,
> >
> > > > > > > > Djblets is responsible for writing the actual image file, but
> > > it's
> > > > > Django
> > > > > > > > that's responsible for creating those directories. Is there
> > > anything
> > > > > in
> > > > > > > the
> > > > > > > > log file?
> >
> > > > > > > > Christian
> >
> > > > > > > > --
> > > > > > > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > > > > > > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > > > > > > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
> >
> > > > > > > > On Tue, Mar 2, 2010 at 2:30 PM, hschnit <
> > > herve.schnitz...@gmail.com>
> > > > > > > wrote:
> > > > > > > > > Hi,
> >
> > > > > > > > > I'm running into what I feel like is a configuration issue.
> I
> > > > > couldn't
> > > > > > > > > find anything relevant on the forums, maybe some of you
> guys
> > > > > already
> > > > > > > > > went through this.
> >
> > > > > > > > > I installed the RB 1.5 beta1 version. I'm running on a
> RHEL5
> > > system
> > > > > > > > > with Apache 2.2 and Python 2.4
> > > > > > > > > The path
> /var/www/html/reviewboard/htdocs/media/uploaded/images
> > > is
> > > > > > > > > writable by all (777) for the purpose of debugging
> permissions.
> > > > > > > > > I can import PIL (1.1.6) properly from python.
> >
> > > > > > > > > What I see is that I don't get any errors while uploading
> the
> > > > > > > > > screenshots but the upload folders YY/mm/dd are not getting
> > > > > created.
> > > > > > > > > The screenshot therefore doesn't display on the review
> request
> > > > > since
> > > > > > > > > the images are not present in the 'uploaded' folder.
> >
> > > > > > > > > Does anyone has some pointer to where to look ?
> > > > > > > > > What module is responsible for creating those folders ?
> PIL?
> > > RB?
> >
> > > > > > > > > Thanks,
> > > > > > > > > -Herve
> >
> > > > > > > > > --
> > > > > > > > > Want to help the Review Board project? Donate today at
> > > > > > > > >http://www.reviewboard.org/donate/
> > > > > > > > > Happy user? Let us know athttp://
> www.reviewboard.org/users/
> > > > > > > > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > > > > > > > > To unsubscribe from this group, send email to
> > > > > > > > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> > > <reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> >
> > > > > <reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> > > <reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2525252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> >
> > > > > > > <reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> > > <reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2525252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> >
> > > > > <reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2525252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> > > <reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2525252bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%2525252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%252525252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> >
> > > > > > > > > For more options, visit this group at
> > > > > > > > >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
> >
> > > > > > > --
> > > > > > > Want to help the Review Board project? Donate today at
> > > > > > >http://www.reviewboard.org/donate/
> > > > > > > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > > > > > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > > > > > > To unsubscribe from this group, send email to
> > > > > > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> > > <reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> >
> > > > > <reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%252bunsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%25252bunsubscr...@googlegroups.com>
> >
> >
> > ...
> >
> > read more ยป
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to