Hey folks, I'm evaluating ReviewBoard and trying to get it to work
with our Perforce SCM but we're getting an error when I attempt to run
the post-review command:

(I've abridged the paths with ellipses for brevity)

Error:
-------------------------------------------

C:\p4-tp-1.02>post-review 657749 -d --p4-client=rshelley-tp-1.02
>>> svn info
>>> p4 info
>>> repository info: Path: perforce:1666, Base path: None, Supports changesets: 
>>> True
>>> Generating diff for changenum 657749
>>> p4 describe -s 657749
>>> Processing edit of //p4-dol/.../PartitionedCacheManager.java
>>> Writing "//p4-dol/.../PartitionedCacheManager.java#3" to 
>>> "c:\docume~1\rshelley\locals~1\temp\tmptvzskh"
>>> p4 print -o c:\docume~1\rshelley\locals~1\temp\tmptvzskh -q 
>>> //p4-dol/.../PartitionedCacheManager.java#3
>>> diff -urNp c:\docume~1\rshelley\locals~1\temp\tmptvzskh 
>>> c:\p4-tp-1.02\...\PartitionedCacheManager.java
Traceback (most recent call last):
  File "C:\Python26\Scripts\post-review-script.py", line 8, in
<module>
    load_entry_point('RBTools==0.2rc1', 'console_scripts', 'post-
review')()
  File "build/bdist.linux-x86_64/egg/rbtools/postreview.py", line
2760, in main
  File "build/bdist.linux-x86_64/egg/rbtools/postreview.py", line
1436, in diff
  File "build/bdist.linux-x86_64/egg/rbtools/postreview.py", line
1733, in _changenum_diff
  File "build/bdist.linux-x86_64/egg/rbtools/postreview.py", line
1763, in _do_diff
  File "build/bdist.linux-x86_64/egg/rbtools/postreview.py", line
2348, in execute
  File "C:\Python26\lib\subprocess.py", line 621, in __init__
    errread, errwrite)
  File "C:\Python26\lib\subprocess.py", line 830, in _execute_child
    startupinfo)
WindowsError: [Error 2] The system cannot find the file specified


Perforce Info:
-------------------------------------------
User name: rshelley
Client name: NH-RSHELLEY-D1
Client host: NH-RSHELLEY-D1
Client root: c:\p4-tp-1.02
Current directory: c:\p4-tp-1.02
Client address: 10.196.132.150:2286
Server address: perforce:1666
Server root: /p4/depots
Server date: 2010/03/17 14:53:28 -0700 PDT
Server version: P4D/LINUX26X86_64/2007.3/143793 (2008/01/09)


I've checked all of the paths that the debug outputs, and all files
exist in their respective locations.  Any ideas?  Thanks!

-Ryan

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to