Here is some more detailed logging (LogLevel=debug):

 

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [notice] SIGUSR1 received.  Doing graceful
restart

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [notice] mod_python: Creating 8 session mutexes
based on 6 max processes and 25 max threads.

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [notice] mod_python: using mutex_directory /tmp 

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [info] Init: Seeding PRNG with 656 bytes of
entropy

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [info] Init: Generating temporary RSA private
keys (512/1024 bits)

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [info] Init: Generating temporary DH parameters
(512/1024 bits)

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [debug] ssl_scache_shmcb.c(253): shmcb_init
allocated 512000 bytes of shared memory

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [debug] ssl_scache_shmcb.c(272): for 511920 bytes
(512000 including header), recommending 32 subcaches, 133 indexes each

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [debug] ssl_scache_shmcb.c(306):
shmcb_init_memory choices follow

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [debug] ssl_scache_shmcb.c(308): subcache_num =
32

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [debug] ssl_scache_shmcb.c(310): subcache_size =
15992

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [debug] ssl_scache_shmcb.c(312):
subcache_data_offset = 3208

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [debug] ssl_scache_shmcb.c(314):
subcache_data_size = 12784

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [debug] ssl_scache_shmcb.c(316): index_num = 133

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [info] Shared memory session cache initialised

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [info] Init: Initializing (virtual) servers for
SSL

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [warn] RSA server certificate is a CA certificate
(BasicConstraints: CA == TRUE !?)

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [warn] RSA server certificate CommonName (CN)
`John Ward' does NOT match server name!?

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [info] mod_ssl/2.2.12 compiled against Server:
Apache/2.2.12, Library: OpenSSL/0.9.8g

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [notice] Apache/2.2.12 (Ubuntu) mod_python/3.3.1
Python/2.6.4 mod_ssl/2.2.12 OpenSSL/0.9.8g configured -- resuming normal
operations

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [info] Server built: Mar  9 2010 22:13:27

[Mon Apr 19 13:40:59 2010] [debug] worker.c(1740): AcceptMutex: sysvsem
(default: sysvsem)

[Mon Apr 19 05:41:19 2010] [debug] mod_deflate.c(615): [client
192.168.0.103] Zlib: Compressed 0 to 2 : URL /rbtest4/

[Mon Apr 19 13:41:31 2010] [notice] child pid 22138 exit signal Segmentation
fault (11)

[Mon Apr 19 13:41:31 2010] [notice] child pid 22139 exit signal Segmentation
fault (11)

[Mon Apr 19 13:41:33 2010] [notice] child pid 22200 exit signal Segmentation
fault (11)

[Mon Apr 19 13:41:36 2010] [error] [client 192.168.0.103] File does not
exist: /var/www/rbtest4/htdocs/favicon.ico

[Mon Apr 19 13:41:36 2010] [debug] mod_deflate.c(615): [client
192.168.0.103] Zlib: Compressed 284 to 219 : URL /favicon.ico

 

From: John Barber [mailto:john.bar...@mobica.com] 
Sent: 19 April 2010 12:44
To: 'reviewboard@googlegroups.com'
Subject: RE: "View Diff" shows blank screen

 

Hi Christian,

 

I have python-svn 1.7.0-1ubuntu4 which the package manager tells me is the
latest version.

 

I found the following lines in /var/log/apache2/error.log - is that what you
meant? :

 

[Mon Apr 19 11:10:31 2010] [notice] child pid 5625 exit signal Segmentation
fault (11)

[Mon Apr 19 11:10:31 2010] [notice] child pid 5661 exit signal Segmentation
fault (11)

[Mon Apr 19 11:10:33 2010] [error] [client 192.168.0.103] File does not
exist: /var/www/rbtest4/htdocs/favicon.ico

 

These lines appeared in the log when I attempted to view the Diff in my web
browser.

 

Best regards, John

 

From: reviewboard@googlegroups.com [mailto:reviewbo...@googlegroups.com] On
Behalf Of Christian Hammond
Sent: 16 April 2010 21:29
To: reviewboard@googlegroups.com
Subject: Re: "View Diff" shows blank screen

 

Hi John,

Can you enable logging on your Review Board server (you may have to restart
Apache) and see if anything comes up when you do this? I don't recall this
exact problem and I'm not sure why it would happen.

What version of PySVN do you have?

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com

On Fri, Apr 16, 2010 at 7:38 AM, JohnAndy <john.bar...@mobica.com> wrote:

Any help you are able to offer with the following problem would be
much appreciated.

I have just installed ReviewBoard 1.0 on my Ubuntu server following
the detailed instructions on the website.

I have configured a review board site to link to an SVN repository
over HTTPS. To do this I had to use a work-around suggested by
Christian Hammond - run SVN command line tool to access the same
repository, then copy the generated .subversion directory to /var/
www/.subversion.

After doing this I was able to submit a review request to reviewboard,
which I had not been able to do before. But if I click on "Show Diff",
the result is an empty screen at URL r/5/diff/#index_header within my
site. Firefox View | Page Source shows that there is no data for the
page sent to the browser.

I found another thread on this group detailing a very similar problem.
The resolution there was to install a more recent version of SVN -
v1.4.6. I checked my SVN version and I am already on 1.6.5 which
appears to be the latest version. So it looks like I must have a
different problem.

Any suggestions for things I should check? I'm new to these
technologies so please be explicit!

Thanks in advance, John

--
Want to help the Review Board project? Donate today at
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
<mailto:reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com> 
For more options, visit this group at
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

 

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to