Are you able to query the LDAP server directly?

Try 'ldapvi --discover' or 'ldapsearch -h xyz.something.com

On Fri, Jul 9, 2010 at 2:46 PM, gauri.khandekar
<gauri.khande...@gmail.com> wrote:
> Here's my values : (replaced actual with dummy names)
>
> Authentication Method         : LDAP
> Authentication Method         : ldap://xyz.something.com:port
> LDAP Base DN                   : ou=<xyz>,o=<something.com>
> LDAP Base DN                   : None (i.e i've left this field empty)
> E-Mail LDAP Attribute         : mail
> Use TLS for authentication   : unchecked  (i.e I am NOT using TLS)
> User Mask                          :
> uid=<myname.surname,ou=users,dc=in.something,dc=com (where my ldap
> mail a/c is myname.surn...@in.something.com)
> Anonymous User Mask        : None (i.e i've left this field empty)
> Anonymous User Password : None (i.e i've left this field empty)
>
>
> On Jul 8, 4:06 pm, Jan Koprowski <jan.koprow...@gmail.com> wrote:
>> Could You paste here example configuration (with faked data of
>> course) ? Maybe I can help.
>> In my company LDAP authentication works fine.
>>
>> Greetings from Poland!
>> --
>> Jan
>>
>> On Jul 8, 12:43 pm, "gauri.khandekar" <gauri.khande...@gmail.com>
>> wrote:
>>
>>
>>
>> > Hi,
>>
>> > I am trying hard to set up LDAP Authentication for my ReviewBoard
>> > setup , but no luck as yet.
>> > I've got my  Sys Admin  to help me with LDAP settings, so I am pretty
>> > sure that there is nothing wrong with those
>>
>> > Using RB versoin 1.0.8
>> > Using memcached,mod_python
>> > I've Installed python-ldap module
>>
>> > After completing LDAP settings , I restart Apache and try to login
>> > with my  LDAP a/c
>> > The screen just says "Incorrect username or password"
>>
>> > I have set the logging directory, but the reviewboard log file doesnt
>> > show anything else apart from these 2-3 lines :
>> > -------------------------------------
>> > 2010-07-08 14:57:02,858 - INFO - Logging to C:\reviewboard\logs
>> > \reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
>> > 2010-07-08 14:57:02,858 - INFO - Log file for Review Board v1.0.8
>> > -------------------------------------
>>
>> > I've  tried putting debug stmts on various python files , which I
>> > think are related to Authentication  ( backend.py, util.py ) but none
>> > of my  debug-stmts are getting logged (I've ensured that the the pyc
>> > file related to the changed files are updated)
>>
>> > Please tell me :
>> > - Is there anything obvious that I am missing out ?
>> > - How can I get more detailed logs in the reviewboard.log file (is
>> > there any way to change the Debug Level ?)
>> > - Give me some hints , some functions-names, so that I can try to
>> > debug and understand what is stopping LDAP from working correclty.
>>
>> > Thanks,
>> > Gauri- Hide quoted text -
>>
>> - Show quoted text -
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at 
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to 
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at 
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to