Hello All,

i got the ldap working for my setup.

Below are the details that got it working for me. Hopefully the same
information wud help others facing same kind of issue.

Authentication Method:LDAP
LDAP Server: ldap://company:389
LDAP Base DN: OU=XYZ USERS,DC=XYZ,DC=NET
E-mail Domain: xyz.com
E-mail LDAP Attribute: mail
User Mask: sAMAccountName=%s
Anonymous User Mask: xyz\<user_id>
Anonymous User Password: <user_id_passwd>









On Aug 17, 2:46 pm, Chetan <chetan....@gmail.com> wrote:
> Hello All,
>
> On Aug 17, 10:18 am, Chetan <chetan....@gmail.com> wrote:
>
>
>
> >  Hello......i am trying to setup LDAP for RB which is configured on
> > Ubuntu for users to access from Windows client machines.
>
> > I have provided the required information in GUI Authentication page.
>
> > Authentication Method:LDAP
> > LDAP Server: ldap://company:389
> > LDAP Base DN: OU=XYZ USERS,DC=XYZ,DC=NET
> > E-mail Domain: xyz.com
> > E-mail LDAP Attribute: mail
> > User Mask: uid=%s
> > Anonymous User Mask: a...@xyz.com
> > Anonymous User Password: ************
>
> > Use TLS for authentication: Not Selected
>
> > I am still not able to login: Login page outputs "Incorrect username
> > or password".
>
> > In the logs i can see below error msg:
> > ###########################################################################­­###
> >  WARNING - LDAP error: The specified object does not exist in the
> > Directory or provided invalid credentials: uid=chetan
> > ###########################################################################­­###
>
> > Am i missing anything?- Hide quoted text -
>
> - Show quoted text -

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to