Hi Rajat,

Did you copy the configuration files into Apache and set up Apache
correctly? rb-site just generates the directory structure and some sample
config files.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Thu, Sep 9, 2010 at 8:12 AM, Rajat Khandelwal <rajatgupt...@gmail.com>wrote:

> Hi
> I just installed ReviewBoard using setup tools. Now I did sudo rb-site
> install /var/www/reviewboard/(I have apache server running)
>
> In the dialog box, I just followed instructions and filled information at
> appropriate places and installation finished. Now when I try to open
> localhost/reviews/ in browser, It says url not found.
> Am I doing something wrong? Please help me install rb-site.
>
> --
> Rajat Khandelwal
> SD 39 Satpura Hostel
> B.Tech. Comp. Sc. & Engg. 2nd year
> IIT Delhi
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to