The repository as shown in the debug output (run post-review with --debug)
must match *exactly* what is in either the Path or Mirror Path section of
your repository in the admin UI.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Tue, Sep 14, 2010 at 2:36 AM, Rajat Khandelwal <rajatgupt...@gmail.com>wrote:

> Hi, can anyone help me with this error :
>
> Error creating review request: The repository path specified is not in the
> list of known repositories (HTTP 200, API Error 206)
>
> I have already added the repository in web-ui of reviewboard.
>
> --
> Rajat Khandelwal
> SD 39 Satpura Hostel
> B.Tech. Comp. Sc. & Engg. 2nd year
> IIT Delhi
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to