Can anybody help me given the new information I posted?

Thanks.

On Dec 8, 11:55 am, Milmar <milmarq...@gmail.com> wrote:
> Hello,
>
> > 1) Make sure that your site's data/ directory and everything under it
> > are owned and writable by the web server.
>
> Yes, the sites data/ directory and everything under it is owned and
> writable by the web server (user: apache, group: apache)
>
> > 2) Check if there is a .subversion directory inside data/, and an
> > auth/ directory inside that.
>
> There is no .subversion directory inside data/. However, there's
> an .ssh directory inside with a "known_hosts" file inside.
> Should I create this .subversion directory? Or should it be auto-
> generated?
>
> > 3) Check if your Apache configuration sets HOME to your site's data/ 
> > directory.
>
> > Are you using mod_python, fastcgi, or wsgi?
>
> My Apache configuration sets HOME to my site's data/ directory, and
> I'm using mod_python.
> Here's my virtual host entry in httpd.conf:
>
> <VirtualHost *:80>
>         ServerName <my server's name>
>         DocumentRoot "/var/www/milmar.reviews.com/htdocs"
>
>         # Error handlers
>         ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>
>         # Serve django pages
>         <Location "/">
>                 PythonPath "['/var/www/milmar.reviews.com/conf'] +
> sys.path"
>                 SetEnv DJANGO_SETTINGS_MODULE reviewboard.settings
>                 SetEnv PYTHON_EGG_CACHE "/var/www/milmar.reviews.com/
> tmp/egg_cache"
>                 SetEnv HOME "/var/www/milmar.reviews.com/data"
>                 SetHandler mod_python
>                 PythonHandler django.core.handlers.modpython
>                 PythonAutoReload Off
>                 PythonDebug Off
>
>                 # Used to run multiple mod_python sites in the same
> apache
>                 PythonInterpreter reviewboard_milmar_reviews_com
>
>         </Location>
>
>         # Serve static media without running it through mod_python
>         # (overrides the above)
>
>         <Location "/media">
>                 SetHandler None
>         </Location>
>
>         <Location "/errordocs">
>                 SetHandler None
>         </Location>
>
>         <Directory "/var/www/milmar.reviews.com/htdocs">
>                 AllowOverride All
>         </Directory>
>
>         # Alias static media requests to filesystem
>         Alias /media "/var/www/milmar.reviews.com/htdocs/media"
>         Alias /errordocs "/var/www/milmar.reviews.com/htdocs/
> errordocs"
> </VirtualHost>
>
> Also, for the repository path, should I be using svn+ssh://<host> or
> https://<host>? Both don't work by the way.
> Here's the log I'm getting if I use svn+ssh://<host>:
>
> 2010-12-07 19:42:35,095 - DEBUG - SVNTool: Attempting ssh connection
> with host: <host>, username: None
>
> 2010-12-07 19:42:35,989 - DEBUG - starting thread (client mode):
> 0xCBFF7910L
>
> 2010-12-07 19:42:36,198 - INFO - Connected (version 2.0, client
> OpenSSH_4.3)
>
> 2010-12-07 19:42:36,392 - DEBUG - kex algos:['diffie-hellman-group-
> exchange-sha1', 'diffie-hellman-group14-sha1', 'diffie-hellman-group1-
> sha1'] server key:['ssh-rsa', 'ssh-dss'] client encrypt:['aes128-cbc',
> '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc', 'arcfour128', 'arcfour256',
> 'arcfour', 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 'rijndael-...@lysator.liu.se',
> 'aes128-ctr', 'aes192-ctr', 'aes256-ctr'] server encrypt:['aes128-
> cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc', 'arcfour128',
> 'arcfour256', 'arcfour', 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 'rijndael-
> c...@lysator.liu.se', 'aes128-ctr', 'aes192-ctr', 'aes256-ctr'] client
> mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', 'hmac-
> ripemd...@openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] server mac:
> ['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', 'hmac-
> ripemd...@openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] client compress:
> ['none', 'z...@openssh.com'] server compress:['none',
> 'z...@openssh.com'] client lang:[''] server lang:[''] kex follows?
> False
>
> 2010-12-07 19:42:36,392 - DEBUG - Ciphers agreed: local=aes128-ctr,
> remote=aes128-ctr
>
> 2010-12-07 19:42:36,393 - DEBUG - using kex diffie-hellman-group1-
> sha1; server key type ssh-rsa; cipher: local aes128-ctr, remote aes128-
> ctr; mac: local hmac-sha1, remote hmac-sha1; compression: local none,
> remote none
>
> 2010-12-07 19:42:36,677 - DEBUG - Switch to new keys ...
>
> 2010-12-07 19:42:37,105 - DEBUG - userauth is OK
>
> 2010-12-07 19:42:37,358 - INFO - Authentication (password) failed.
>
> 2010-12-07 19:42:37,457 - DEBUG - EOF in transport thread
>
> Thanks,
>
> Milmar
>
>
>
>
>
> > Christian
>
> > --
> > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > On Sun, Dec 5, 2010 at 11:03 PM, Milmar <milmarq...@gmail.com> wrote:
> > > I'm using ReviewBoard 1.5.1 and PySVN 1.6.2 (Arch x86_64). svn client
> > > is version 1.6.4.
> > > By the way, access to the repository works if I use a browser (with
> > > the certificate).
>
> > > On Dec 4, 1:16 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > >> What version of Review Board are you using?
>
> > >> Also, what version of PySVN?
>
> > >> Christian
>
> > >> --
> > >> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > >> Review Board -http://www.reviewboard.org
> > >> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > >> On Fri, Dec 3, 2010 at 9:05 PM, Milmar <milmarq...@gmail.com> wrote:
> > >> > I'm trying to add a repository (https) that requires a certificate for
> > >> > authentication. No username or password is entered. How do I configure
> > >> > reviewboard to use my certificate when connecting to the repository?
>
> > >> > Currently, I'm getting the error:
>
> > >> > "ERROR - SVN: Failed to get repository information for <repo>:
> > >> > callback_ssl_client_cert_prompt required"
>
> > >> > ...when attempting to connect.
>
> > >> > My host is Red Hat Linux and web server is Apache.
>
> > >> > Thanks.
>
> > >> > --
> > >> > Want to help the Review Board project? Donate today 
> > >> > athttp://www.reviewboard.org/donate/
> > >> > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > >> > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > >> > To unsubscribe from this group, send email to 
> > >> > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > >> > For more options, visit this group 
> > >> > athttp://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
> > > --
> > > Want to help the Review Board project? Donate today 
> > > athttp://www.reviewboard.org/donate/
> > > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > > To unsubscribe from this group, send email to 
> > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > > For more options, visit this group 
> > > athttp://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to