Authentication will be going through your AD server. Sounds like some
configuration or communication problem there?

You should be able to log in as the original admin user. If so, turn
on logging (assuming it's off) and see if it says there are issues
talking to your AD server.

Christian

On Monday, January 31, 2011, Prashant <mas...@gmail.com> wrote:
> Hi,
>
> I recently changed the IP Address of my Linux Box hosting the RB Site.
> Post to this, I am unable to login as any user.
>
> I tried to reset the password using :
> $ rb-site manage /path/to/site shell
>     >>> from django.contrib.auth.models import User
>     >>> u = User.objects.get(username="admin")
>     >>> u.set_password("the new password")
>     >>> u.save()
>
> But still cannot login. I am using :
> OS : Ubuntu 10.04 LTS - 32 bit
> Web Server : Apache/2.2.14 (Ubuntu)
> Database : MySQL - 5.1.41-3ubuntu12
> Python : 2.6.5
> RB : 1.5.2
> Djblets : 0.6.7-py2.6
> django.VERSION : (1, 2, 1, 'final', 0)
>
> I also have AD / LDAP Authentification enabled
>
> The /path/to/site/conf/settings_local.py is :
> # Database configuration
> DATABASE_ENGINE = 'mysql'
> DATABASE_NAME = 'reviewboard'
> DATABASE_USER = 'root'
> DATABASE_PASSWORD = 'xyzpcs'
> DATABASE_HOST = 'localhost'
> DATABASE_PORT = ''
> #
>
> The /etc/apache2/sites-enabled/rb_site.conf is
> ==========================================================
> <VirtualHost *:80>
>         ServerName cr.mydomain.com
>         DocumentRoot "/path/to/site/htdocs"
>         # Error handlers
>         ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>         # Serve django pages
>         <Location "/">
>                 PythonPath "['/path/to/site/conf'] + sys.path"
>                 SetEnv DJANGO_SETTINGS_MODULE reviewboard.settings
>                 SetEnv PYTHON_EGG_CACHE "/path/to/site/tmp/egg_cache"
>                 SetEnv HOME "/path/to/site/data"
>                 SetHandler mod_python
>                 PythonHandler django.core.handlers.modpython
>                 PythonAutoReload Off
>                 PythonDebug Off
>                 # Used to run multiple mod_python sites in the same
> apache
>                 PythonInterpreter reviewboard_cr_digi_com
>         </Location>
>         # Serve static media without running it through mod_python
>         # (overrides the above)
>         <Location "/media">
>                 SetHandler None
>         </Location>
>         <Location "/errordocs">
>                 SetHandler None
>         </Location>
>         <Directory "/path/to/site/htdocs">
>                 AllowOverride All
>         </Directory>
>         # Alias static media requests to filesystem
>         Alias /media "/path/to/site/htdocs/media"
>         Alias /errordocs "/path/to/site/htdocs/errordocs"
> </VirtualHost>
> ======================================================
>
> There are no errors in the Apache & RB Site Logs
>
> Please help me resolve this
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at 
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to 
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at 
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to