I am able to setup the review board 1.6Beta2 version on windows and
able to access the website.
However, I am unable to post a code review package to the server.

I have tried with --outout-diff option and post-review displays the
diff content correctly. I am struggling with this since 2 weeks now
and have gone through all the related posts without any success. Any
help is greatly appreciated.

M:\MyView\TestVob>post-review -d README.TXT
>>> RBTools 0.3.2
>>> Home = C:\Documents and Settings\myname\Application Data
>>> cleartool pwv -short
>>> repository info: Path: None, Base path: None, Supports changesets: False
>>> HTTP GETting api/
>>> HTTP GETting http://bhat-xp/api/info/
>>> Using the new web API
>>> cleartool desc -pre M:\MyView\TestVob\README.TXT
>>> cleartool desc -fmt %Vn M:\
>>> cleartool desc -fmt %Vn M:\MyView
>>> cleartool desc -fmt %Vn M:\MyView\MyCode
>>> Attempting to create review request on My TestVob for None
>>> HTTP POSTing to http://bhat-xp/api/review-requests/: {'repo
sitory': 'My TestVob'}
>>> Review request created
>>> Uploading diff, size: 625
>>> HTTP POSTing to http://bhat/api/review-requests/84/diffs
/: {}
>>> Got API Error 105 (HTTP code 400): One or more fields had errors
>>> Error data: {u'fields': {u'basedir': [u'This field is required.']}, u'stat':
 u'fail', u'err': {u'msg': u'One or more fields had errors', u'code':

Error uploading diff

The generated diff file was empty. This usually means no files were
modified in this change.

Try running with --output-diff and --debug for more information.

Your review request still exists, but the diff is not attached.

Want to help the Review Board project? Donate today at 
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
To unsubscribe from this group, send email to 
For more options, visit this group at 

Reply via email to