Instead of simulating that with ssh, try rbssh. That's our custom SSH
wrapper we have to use. It's possible it's broken in some subtle way with
your setup.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Mon, Jul 11, 2011 at 9:45 AM, Jay <jeremy.hankin...@gmail.com> wrote:

> Hi
>
> I've been trying to setup access to an SVN repository using svn+ssh
> and I just can't get it to work and I can't seem to find anything in
> the logs about it either. Here's my setup, I really hoping someone can
> offer some insight in to why it's not working.
>
> I enter: svn+ssh://svns...@svnmirror.ingres.prv/var/svn/x100 as the
> URL and nothing in the username or pwd field
>
> I created the SSH keypair under "settings->ssh" in the admin pane and
> entered that in the ~svnsync/.ssh/authorized_keys file on the target
> machine.
>
> I even tested the connection from the command line using the generated
> key as the www-data user and it all seems to work:
>
> www-data@review:~/reviewboard/data/.ssh$ SVN_SSH="ssh -i `pwd`/id_rsa"
> svn info svn+ssh://svnsync@svnmirror/var/svn/x100
> Could not create directory '/var/www/.ssh'.
> The authenticity of host 'svnmirror (10.3.11.116)' can't be
> established.
> RSA key fingerprint is xxxx
> Are you sure you want to continue connecting (yes/no)? yes
> Failed to add the host to the list of known hosts (/var/www/.ssh/
> known_hosts).
> Path: x100
> URL: svn+ssh://svnsync@svnmirror/var/svn/x100
> Repository Root: svn+ssh://svnsync@svnmirror/var/svn/x100
> Repository UUID: ab64ac6b-3871-4731-ba5d-12d54109b087
> Revision: 6375
> Node Kind: directory
> Last Changed Author: Bonro01
> Last Changed Rev: 6375
> Last Changed Date: 2011-07-07 14:44:43 -0700 (Thu, 07 Jul 2011)
>
> Every time I try to save the repository in reviewboard, it gets as far
> as prompting me to accept the target machine as trusted (once) but
> then I just get:
>
> "Unable to authentication against this repository using one of the
> supported authentication types"
>
> There doesn't seem to be anything about it in the logs on either side
> either so I'm pretty much stuck at this point. Any pointers on what
> I'm doing wrong or where to find more info would be much appreciated.
>
> Thanks
>
> Jay
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to