Actually, I don't think it was. I submitted this problem as a bug with
a workaround at:

http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2179

On Jul 18, 2:44 pm, Stefan <stefan.louis.no...@gmail.com> wrote:
> It looks like this behavior has been addressed in commit
> 885f880ea4a0042f8f54 ([RBTools] Brand new Clear Case implementation),
> which was made just after the tagging for 0.3.2.
>
> On Jul 15, 10:06 am, Stefan <stefan.louis.no...@gmail.com> wrote:
>
>
>
>
>
>
>
> > Hi all,
>
> > I'm currently using RB 1.5.5 and RBTools 0.3.2. Whenever I try
> > submitting a review via a Subversion post-commit hook with the
> > "publish" flag, the command hangs indefinitely. Here is my debug
> > output:
>
> > www-data@ainet:/home/git/svn-repositories/test$ post-review --
> > server=http://ainet--username=admin--password=admin --submit-
> > as=snovak --revision-range=11 --target-people=admin -p -d
>
> > >>> RBTools 0.3.2
> > >>> Home = /var/www
> > >>> svn info
> > >>> diff --version
> > >>> repository info: Path: file:///svn/test, Base path: /, Supports 
> > >>> changesets: False
> > >>> HTTP GETting api/
> > >>> HTTP GETtinghttp://ainet/api/info/
> > >>> Using the new web API
> > >>> svn diff --diff-cmd=diff -r 11
> > >>> svn info trunk/test.txt
> > >>> svn info trunk/test.txt
> > >>> svn info trunk/test.txt
> > >>> svn info trunk/test.txt
> > >>> HTTP GETtinghttp://ainet/api/repositories/
> > >>> HTTP GETtinghttp://ainet/api/repositories/3/
> > >>> HTTP GETtinghttp://ainet/api/repositories/3/info/
> > >>> HTTP GETtinghttp://ainet/api/repositories/4/
> > >>> HTTP GETtinghttp://ainet/api/repositories/4/info/
> > >>> repository info: Path: file:///svn/test, Base path: /, Supports 
> > >>> changesets: False
> > >>> Attempting to create review request on TEST for None
> > >>> Submitting the review request as snovak
> > >>> HTTP POSTing tohttp://ainet/api/review-requests/:{'submit_as': 
> > >>> 'snovak', 'repository': 'TEST'}
> > >>> Review request created
> > >>> Attempting to set field 'target_people' to 'admin' for review request 
> > >>> '34'
> > >>> HTTP PUTting 
> > >>> tohttp://ainet/api/review-requests/34/draft/:{'target_people': 'admin'}
> > >>> Uploading diff, size: 307
> > >>> HTTP POSTing tohttp://ainet/api/review-requests/34/diffs/:{'basedir': 
> > >>> '/'}
> > >>> Publishing
> > >>> HTTP PUTting tohttp://ainet/api/review-requests/34/draft/:{'public': 1}
>
> > [Hangs here.]
>
> > Note that accessinghttp://ainet/api/review-requests/34/draft/hasa
> > response error code of 100 with a message "Object does not exist". The
> > review does get posted, however, the operation hangs. This occurs
> > whether or not I specify a target person to review the changes. If I
> > do not include the publish flag, the operation completes as expected.
>
> > Does anyone have insight into addressing this issue?
>
> > Thanks!

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to