Are you running in apache? Have you restarted/reloaded the httpd after 
installing pylucene?

- David

On Jul 28, 2011, at 6:44 AM, Matthew Blair <mpbl...@gmail.com> wrote:

> Greetings,
> 
> I installed ReviewBoard 1.5.5 on Ubuntu Server 11.04, including the
> step to install the PyLucene package.  However, when I try to enable
> the search feature from the general settings page, the checkbox to
> enable search is disabled (as is the path to the search index file).
> The install guide for Linux seems to pretty indicate that PyLucene
> must be installed, then search must be enabled via the admin page,
> followed by setting up a cron job.
> 
> What is my next step for debugging this problem?
> 
> Thanks for any help you can provide,
> Matthew
> 
> -- 
> Want to help the Review Board project? Donate today at 
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to 
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at 
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to