David - yes, running in apache, and have executed several restarts of
httpd after the install of pylucene.  The restarts were related to
other configuration items though, such as enabling SSL.

Thanks,
Matthew

On Jul 28, 12:33 pm, David Trowbridge <trowb...@gmail.com> wrote:
> Are you running in apache? Have you restarted/reloaded the httpd after 
> installing pylucene?
>
> - David
>
> On Jul 28, 2011, at 6:44 AM, Matthew Blair <mpbl...@gmail.com> wrote:
>
>
>
>
>
>
>
> > Greetings,
>
> > I installed ReviewBoard 1.5.5 on Ubuntu Server 11.04, including the
> > step to install the PyLucene package.  However, when I try to enable
> > the search feature from the general settings page, the checkbox to
> > enable search is disabled (as is the path to the search index file).
> > The install guide for Linux seems to pretty indicate that PyLucene
> > must be installed, then search must be enabled via the admin page,
> > followed by setting up a cron job.
>
> > What is my next step for debugging this problem?
>
> > Thanks for any help you can provide,
> > Matthew
>
> > --
> > Want to help the Review Board project? Donate today 
> > athttp://www.reviewboard.org/donate/
> > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > To unsubscribe from this group, send email to 
> > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > For more options, visit this group 
> > athttp://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to