Hi Vinod,

Are you able to use "svn info" on that URL from that computer?

I'm a bit unsure about what you're saying about the .subversion directory.
You shouldn't generally need to mess with this. Where did you copy it to? Is
it owned fully by your web server's user?

Christian


On Tuesday, August 23, 2011, Vinod Kumar <kumarvinod...@gmail.com> wrote:
> Hi,
> I am using reviewboard 1.5.5 on fedora 14
> when I try to add my repository
>
> e.g. "https://www.something.com/something/";
>
> it displays following
>
> A repository was not found at the specified path
>
> this is first time I am using review board on this machine. Its a
> fresh setup.
>
> I am accessing using cerificate to access the URL.
> Also I am using subversion on this machine.
> I have copied .subversion in data folder of reviewboard already.
>
> I also have reviewboard 1.5.3 on other machine RHEL that was setup
> sometime ago.
> on that it is working fine
>
> I will be thankfull if some one can tell me any solution for any cause
> that might be showing the error.
> Eagerly waiting for responce.
>
> Thanks
> Vinod Kumar
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to