I will ask, but as far as I know, we are a windows shop :(

Zamir

On Aug 24, 1:21 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> Yeah, it appears to be some installation issue with p4python.
>
> I should point out that Windows is the most difficult server platform to
> install Review Board on, as errors like this for many of our third party
> modules crop up from time to time. There appears to be many causes. Can you
> install in a Linux machine instead? Perhaps in a VM?
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board -http://www.reviewboard.org
> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
>
>
>
>
>
>
> On Wed, Aug 24, 2011 at 1:17 PM, Zamir Khan <zamir.k...@gmail.com> wrote:
> > Here it is. Does this have to do with p4python (it's installed), the
> > p4.exe, or either of those being on the path? I'll double-check those
> > issues.
>
> > ERROR:django.request:Internal Server Error: /reviewboard/api/review-
> > requests/
> > Traceback (most recent call last):
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\django-1.3-py2.5.egg\django\core
> > \handlers\base.py", line 111, in get_response
> >    response = callback(request, *callback_args, **callback_kwargs)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\django-1.3-py2.5.egg\django\views
> > \decorators\cache.py", line 79, in _wrapped_view_func
> >    response = view_func(request, *args, **kwargs)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\django-1.3-py2.5.egg\django\views
> > \decorators\vary.py", line 22, in inner_func
> >    response = func(*args, **kwargs)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\Djblets-0.6.9-py2.5.egg\djblets
> > \webapi\resources.py", line 338, in __call__
> >    result = view(request, api_format=api_format, *args, **kwargs)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\Djblets-0.6.9-py2.5.egg\djblets
> > \webapi\resources.py", line 464, in post
> >    return self.create(*args, **kwargs)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\Djblets-0.6.9-py2.5.egg\djblets
> > \webapi\decorators.py", line 88, in _checklogin
> >    return view_func(*args, **kwargs)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\Djblets-0.6.9-py2.5.egg\djblets
> > \webapi\decorators.py", line 62, in _call
> >    return view_func(*args, **kwargs)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\Djblets-0.6.9-py2.5.egg\djblets
> > \webapi\decorators.py", line 224, in _validate
> >    return view_func(*args, **new_kwargs)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > \reviewboard\webapi\resources.py", line 4315, in create
> >    changenum)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > \reviewboard\reviews\managers.py", line 90, in create
> >    review_request.update_from_changenum(changenum)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > \reviewboard\reviews\models.py", line 358, in update_from_changenum
> >    update_obj_with_changenum(self, self.repository, changenum)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > \reviewboard\reviews\models.py", line 40, in update_obj_with_changenum
> >    changeset = repository.get_scmtool().get_changeset(changenum)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > \reviewboard\scmtools\models.py", line 56, in get_scmtool
> >    return cls(self)
> >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > \reviewboard\scmtools\perforce.py", line 26, in __init__
> >    import P4
> >  File "C:\Python25\lib\site-packages\P4.py", line 19, in <module>
> >    import P4Client
> > ImportError: DLL load failed: The specified module could not be found.
>
> > On Aug 24, 12:50 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > > Well, it certainly isn't supposed to do that :) Can you check the server
> > > logs and find out what the exception traceback says?
>
> > > Christian
>
> > > --
> > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > > On Wed, Aug 24, 2011 at 12:05 PM, Zamir Khan <zamir.k...@gmail.com>
> > wrote:
> > > > I suppose it would help if I put what I'm running in this thread as
> > > > well:
>
> > > > I am running reviewboard 1.5.5 on a Windows VM with MySQL, Apache
> > > > 2.2,
> > > > Python 2.5.4, etc. (let me know what else you need to know)  and a
> > > > Perforce repository.
>
> > > > Zamir
>
> > > > On Aug 23, 4:16 pm, Zamir Khan <zamir.k...@gmail.com> wrote:
> > > > > So I've gotten to another point, with a new error, so I figured I
> > > > > should start a new thread. Here is where I am getting to trying to
> > run
> > > > > post-review from the client:
>
> > > > > C:\>post-review 2480 -d --p4-passwd=<mypassword> --server
> > > > > http://<reviewboardserver>/reviewboard/
>
> > > > > >>> RBTools 0.3.3
> > > > > >>> Home = <home path>
> > > > > >>> p4 info
> > > > > >>> repository info: Path: <perforce IP and port>, Base path: None,
> > > > Suppor
> > > > > s changesets: True
> > > > > >>> HTTP GETting api/
> > > > > >>> HTTP GETting <reviewboardserver>/reviewboard/api/info/
> > > > > >>> Using the new web API
> > > > > >>> Generating diff for changenum 2480
> > > > > >>> p4 -P <p4 password> describe -s 2480
>
> > > > > snipped out all the diff-creation
>
> > > > > >>> Attempting to create review request on <perforce IP and port> for
> > > > 2480
> > > > > >>> HTTP POSTing to <reviewboardserver>/reviewboard/api/review-req
>
> > > > > ests/: {'changenum': '2480', 'repository': <perforce IP and port>'}
> > > > > ==> HTTP Authentication Required
> > > > > Enter authorization information for "Web API" at <reviewboardserver>
> > > > > Username: zkhan
> > > > > Password:>>> Got HTTP error: 500: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD
> > > > XHTML 1.0 Transitio
>
> > > > > al//EN"
> > > > >  "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd";>
>
> > > > > <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"; xml:lang="en" lang="en">
> > > > >  <head>
> > > > >   <title>500 - Internal Server Error | Review Board</title>
> > > > >  </head>
> > > > >  <body>
> > > > >   <h1>Something broke! (Error 500)</h1>
> > > > >   <p>
> > > > >    It appears something broke when you tried to go to here. This is
> > > > > either
> > > > >    a bug in Review Board or a server configuration error. Please
> > > > > report
> > > > >    this to your administrator.
> > > > >   </p>
> > > > >  </body>
> > > > > </title>
>
> > > > --
> > > > Want to help the Review Board project? Donate today at
> > > >http://www.reviewboard.org/donate/
> > > > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > > > To unsubscribe from this group, send email to
> > > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > > > For more options, visit this group at
> > > >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
> > --
> > Want to help the Review Board project? Donate today at
> >http://www.reviewboard.org/donate/
> > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > To unsubscribe from this group, send email to
> > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > For more options, visit this group at
> >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to