So I did some more digging and think I may have discovered a cause of
the problem. I'm not an expert when it comes to networking, so please
bear with me.

My company has two locations, each with their own network. The
perforce server is currently located at Office A on Network A. I am
working at Office B, Network B, with the server that is hosting
reviewboard. I believe that there is a bridge from network A to B.
That is to say, I can ping the IP address 192.168.x.y of the perforce
server successfully. However, the DNS for this address does not carry
over. I cannot ping the hostname of the perforce server that is
returned from p4 info successfully. I believe that reviewboard uses
the server address retrieved from "p4 info", correct? If so, perhaps
that is the problem, since I cannot ping that hostname, only the IP.
I've tried setting the P4PORT to the IP, but p4 info gets its info
from the server, which returns its hostname.

Is there any way around this? Or do I need the perforce server to be
on the same network?

Zamir

On Aug 24, 1:50 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> Unfortunately then, you may have to do a bit of debugging on your end to
> figure out why it's not finding/loading the module.
>
> Sometimes it's due to incompatibilities with where you got your Python from
> (different ones are compiled different ways). Sometimes it's due to
> permissions or file path issues.
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board -http://www.reviewboard.org
> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
>
>
>
>
>
>
> On Wed, Aug 24, 2011 at 1:48 PM, Zamir Khan <zamir.k...@gmail.com> wrote:
> > I will ask, but as far as I know, we are a windows shop :(
>
> > Zamir
>
> > On Aug 24, 1:21 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > > Yeah, it appears to be some installation issue with p4python.
>
> > > I should point out that Windows is the most difficult server platform to
> > > install Review Board on, as errors like this for many of our third party
> > > modules crop up from time to time. There appears to be many causes. Can
> > you
> > > install in a Linux machine instead? Perhaps in a VM?
>
> > > Christian
>
> > > --
> > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > > On Wed, Aug 24, 2011 at 1:17 PM, Zamir Khan <zamir.k...@gmail.com>
> > wrote:
> > > > Here it is. Does this have to do with p4python (it's installed), the
> > > > p4.exe, or either of those being on the path? I'll double-check those
> > > > issues.
>
> > > > ERROR:django.request:Internal Server Error: /reviewboard/api/review-
> > > > requests/
> > > > Traceback (most recent call last):
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\django-1.3-py2.5.egg\django\core
> > > > \handlers\base.py", line 111, in get_response
> > > >    response = callback(request, *callback_args, **callback_kwargs)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\django-1.3-py2.5.egg\django\views
> > > > \decorators\cache.py", line 79, in _wrapped_view_func
> > > >    response = view_func(request, *args, **kwargs)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\django-1.3-py2.5.egg\django\views
> > > > \decorators\vary.py", line 22, in inner_func
> > > >    response = func(*args, **kwargs)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\Djblets-0.6.9-py2.5.egg\djblets
> > > > \webapi\resources.py", line 338, in __call__
> > > >    result = view(request, api_format=api_format, *args, **kwargs)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\Djblets-0.6.9-py2.5.egg\djblets
> > > > \webapi\resources.py", line 464, in post
> > > >    return self.create(*args, **kwargs)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\Djblets-0.6.9-py2.5.egg\djblets
> > > > \webapi\decorators.py", line 88, in _checklogin
> > > >    return view_func(*args, **kwargs)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\Djblets-0.6.9-py2.5.egg\djblets
> > > > \webapi\decorators.py", line 62, in _call
> > > >    return view_func(*args, **kwargs)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\Djblets-0.6.9-py2.5.egg\djblets
> > > > \webapi\decorators.py", line 224, in _validate
> > > >    return view_func(*args, **new_kwargs)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > > > \reviewboard\webapi\resources.py", line 4315, in create
> > > >    changenum)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > > > \reviewboard\reviews\managers.py", line 90, in create
> > > >    review_request.update_from_changenum(changenum)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > > > \reviewboard\reviews\models.py", line 358, in update_from_changenum
> > > >    update_obj_with_changenum(self, self.repository, changenum)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > > > \reviewboard\reviews\models.py", line 40, in update_obj_with_changenum
> > > >    changeset = repository.get_scmtool().get_changeset(changenum)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > > > \reviewboard\scmtools\models.py", line 56, in get_scmtool
> > > >    return cls(self)
> > > >  File "c:\python25\lib\site-packages\ReviewBoard-1.5.5-py2.5.egg
> > > > \reviewboard\scmtools\perforce.py", line 26, in __init__
> > > >    import P4
> > > >  File "C:\Python25\lib\site-packages\P4.py", line 19, in <module>
> > > >    import P4Client
> > > > ImportError: DLL load failed: The specified module could not be found.
>
> > > > On Aug 24, 12:50 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > > > > Well, it certainly isn't supposed to do that :) Can you check the
> > server
> > > > > logs and find out what the exception traceback says?
>
> > > > > Christian
>
> > > > > --
> > > > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > > > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > > > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > > > > On Wed, Aug 24, 2011 at 12:05 PM, Zamir Khan <zamir.k...@gmail.com>
> > > > wrote:
> > > > > > I suppose it would help if I put what I'm running in this thread as
> > > > > > well:
>
> > > > > > I am running reviewboard 1.5.5 on a Windows VM with MySQL, Apache
> > > > > > 2.2,
> > > > > > Python 2.5.4, etc. (let me know what else you need to know)  and a
> > > > > > Perforce repository.
>
> > > > > > Zamir
>
> > > > > > On Aug 23, 4:16 pm, Zamir Khan <zamir.k...@gmail.com> wrote:
> > > > > > > So I've gotten to another point, with a new error, so I figured I
> > > > > > > should start a new thread. Here is where I am getting to trying
> > to
> > > > run
> > > > > > > post-review from the client:
>
> > > > > > > C:\>post-review 2480 -d --p4-passwd=<mypassword> --server
> > > > > > > http://<reviewboardserver>/reviewboard/
>
> > > > > > > >>> RBTools 0.3.3
> > > > > > > >>> Home = <home path>
> > > > > > > >>> p4 info
> > > > > > > >>> repository info: Path: <perforce IP and port>, Base path:
> > None,
> > > > > > Suppor
> > > > > > > s changesets: True
> > > > > > > >>> HTTP GETting api/
> > > > > > > >>> HTTP GETting <reviewboardserver>/reviewboard/api/info/
> > > > > > > >>> Using the new web API
> > > > > > > >>> Generating diff for changenum 2480
> > > > > > > >>> p4 -P <p4 password> describe -s 2480
>
> > > > > > > snipped out all the diff-creation
>
> > > > > > > >>> Attempting to create review request on <perforce IP and port>
> > for
> > > > > > 2480
> > > > > > > >>> HTTP POSTing to
> > <reviewboardserver>/reviewboard/api/review-req
>
> > > > > > > ests/: {'changenum': '2480', 'repository': <perforce IP and
> > port>'}
> > > > > > > ==> HTTP Authentication Required
> > > > > > > Enter authorization information for "Web API" at
> > <reviewboardserver>
> > > > > > > Username: zkhan
> > > > > > > Password:>>> Got HTTP error: 500: <!DOCTYPE html PUBLIC
> > "-//W3C//DTD
> > > > > > XHTML 1.0 Transitio
>
> > > > > > > al//EN"
> > > > > > >  "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd";>
>
> > > > > > > <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"; xml:lang="en"
> > lang="en">
> > > > > > >  <head>
> > > > > > >   <title>500 - Internal Server Error | Review Board</title>
> > > > > > >  </head>
> > > > > > >  <body>
> > > > > > >   <h1>Something broke! (Error 500)</h1>
> > > > > > >   <p>
> > > > > > >    It appears something broke when you tried to go to here. This
> > is
> > > > > > > either
> > > > > > >    a bug in Review Board or a server configuration error. Please
> > > > > > > report
> > > > > > >    this to your administrator.
> > > > > > >   </p>
> > > > > > >  </body>
> > > > > > > </title>
>
> > > > > > --
> > > > > > Want to help the Review Board project? Donate today at
> > > > > >http://www.reviewboard.org/donate/
> > > > > > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > > > > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > > > > > To unsubscribe from this group, send email to
> > > > > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > > > > > For more options, visit this group at
> > > > > >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
> > > > --
> > > > Want to help the Review Board project? Donate today at
> > > >http://www.reviewboard.org/donate/
> > > > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > > > To unsubscribe from this group, send email to
> > > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > > > For more options, visit this group at
> > > >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
> > --
> > Want to help the Review Board project? Donate today at
> >http://www.reviewboard.org/donate/
> > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > To unsubscribe from this group, send email to
> > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > For more options, visit this group at
> >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to