The following is my configuration..
You can see that i commented   #WSGIScriptAlias "/reviewboard/" "/var/
www/reviewboard/htdocs/reviewboard.wsgi".
After doing this it started working.


<VirtualHost *:80>
    ServerName localhost
    DocumentRoot "/var/www/reviewboard/htdocs"

    # Error handlers
    ErrorDocument 500 /errordocs/500.html

    WSGIPassAuthorization On
    #WSGIScriptAlias "/reviewboard/" "/var/www/reviewboard/htdocs/
reviewboard.wsgi"
    WSGIScriptAlias "/" "/var/www/reviewboard/htdocs/reviewboard.wsgi"

    <Directory "/var/www/reviewboard/htdocs">
        AllowOverride All
    </Directory>

    # Alias static media requests to filesystem
    Alias /reviewboard/media "/var/www/reviewboard/htdocs/media"
    Alias /reviewboard/errordocs "/var/www/reviewboard/htdocs/
errordocs"
    Alias /reviewboard/favicon.ico "/var/www/reviewboard/htdocs/media/
rbcommons/images/favicon.png"
</VirtualHost>








On Sep 11, 11:37 am, Kannaiyan Natesan <gbpnk...@gmail.com> wrote:
> This is my working version.
>
> <VirtualHost *:80>
>         ServerName internal.nq.corp
>         DocumentRoot "/var/www/html/htdocs"
>
>         # Error handlers
>         ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>
>         WSGIPassAuthorization On
>         WSGIScriptAlias "/" "/var/www/html/htdocs/reviewboard.wsgi"
>
>         <Directory "/var/www/html/htdocs">
>                 AllowOverride All
>         </Directory>
>
>         # Alias static media requests to filesystem
>         Alias /media "/var/www/html/htdocs/media"
>         Alias /errordocs "/var/www/html/htdocs/errordocs"
> </VirtualHost>
>
> On Sun, Sep 11, 2011 at 12:20 AM, Rohini Kumar Tharigonda
> <rok...@gmail.com>wrote:
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> > Following is the configuration in
> > /var/www/reviewboard/conf/apache-wsgi.conf
>
> > <VirtualHost *:80>
> >    ServerName localhost
> >    DocumentRoot "/var/www/reviewboard/htdocs"
>
> >    # Error handlers
> >    ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>
> >    WSGIPassAuthorization On
> >     WSGIScriptAlias "/reviewboard/" "/var/www/reviewboard/htdocs/
> > reviewboard.wsgi"
>
> >     <Directory "/var/www/reviewboard/htdocs">
> >        AllowOverride All
> >    </Directory>
>
> >    # Alias static media requests to filesystem
> >    Alias /reviewboard/media "/var/www/reviewboard/htdocs/media"
> >    Alias /reviewboard/errordocs "/var/www/reviewboard/htdocs/
> > errordocs"
> >    Alias /reviewboard/favicon.ico "/var/www/reviewboard/htdocs/media/
> > rbcommons/images/favicon.png"
> > </VirtualHost>
>
> > i did
>
> > ln -s /var/www/reviewboard/conf/apache-wsgi.conf /etc/httpd/conf.d/
> > reviewboard.conf
>
> > It was not working .
> > Then i changed
> >  WSGIScriptAlias "/reviewboard/" "/var/www/reviewboard/htdocs/
> > reviewboard.wsgi"
> > to
> >  WSGIScriptAlias "/" "/var/www/reviewboard/htdocs/reviewboard.wsgi"
>
> > It started working when i typed http:/localhost/reviewboard/
>
> > when i type http:/localhost/  , the should actually show fedora error
> > page.
> > Instead of that , it shows up reviewboard with error message.
>
> > On Sep 10, 11:13 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > > Can you attach your Apache configuration?
>
> > > Christian
>
> > > On Saturday, September 10, 2011, Rohini Kumar Tharigonda <
> > rok...@gmail.com>
> > > wrote:
>
> > > > Hi,
> > > > I installed reviewboard 1.6.1 on fedora 15.
> > > > I  set site path to /var/www/reviewboard/, site root /reviewboard/ .
> > > > My expectation  is , when i typehttp://localhost/reviewboard/i
> > > > should get reviewboard
> > > > home page. But it is not working .
>
> > > > When i changed
> > > >  WSGIScriptAlias "/reviewboard/" "/var/www/reviewboard/htdocs/
> > > > reviewboard.wsgi"
> > > > to
> > > >    WSGIScriptAlias "/" "/var/www/reviewboard/htdocs/reviewboard.wsgi"
> > > > in apache configuration it started working .
>
> > > > When i typehttp://localhost.
> > > > It is getting redirected to reviewboard page and displays the
> > > > following message.
>
> > > > The page you were looking for does not exist.
> > > > If you're pretty sure this page does exist, try logging in and trying
> > > > again.
>
> > > > When i typehttp://localhost. I do not want that reviewboard to show
> > > > up.
> > > > What do i need to do ?
> > > > Thanks,
> > > > Rohini Kumar
>
> > > > --
> > > > Want to help the Review Board project? Donate today at
>
> > >http://www.reviewboard.org/donate/> Happy user? Let us know athttp://
> >www.reviewboard.org/users/
> > > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > > > To unsubscribe from this group, send email to
>
> > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com> For more options, visit this
> > group at
>
> > >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
> > > --
> > > --
> > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > --
> > Want to help the Review Board project? Donate today at
> >http://www.reviewboard.org/donate/
> > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > To unsubscribe from this group, send email to
> > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > For more options, visit this group at
> >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
> --
> +1-650-605-3290
> The best things in life are free

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to