Hi Nelson,

Posts are moderated, which is why they don't show up right away.

Based on your other e-mail, I assume you got this figured out?

Btw, any reason you're not just using a newer distro? Looks like you put
yourself through a lot of trouble :(

Christian


On Saturday, September 17, 2011, Nelson Jones <huawen....@gmail.com> wrote:
>
>
> On Sep 16, 4:45 pm, Nelson Jones <huawen....@gmail.com> wrote:
>> On Sep 16, 3:02 pm, Stephen Gallagher <step...@gallagherhome.com>
>> wrote:
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> > On Fri, 2011-09-16 at 11:36 -0700, Nelson Jones wrote:
>> > > Switched with --console
>>
>> > > rb-site --console install /var/www/mysite1
>>
>> > > * Welcome to the Review Board site installation wizard
>>
>> > >     This will prepare a Review Board site installation in:
>>
>> > >     /var/www/mysite1
>>
>> > >     We need to know a few things before we can prepare your site for
>> > >     installation. This will only take a few minutes.
>>
>> > > * Required modules are missing
>>
>> > >     You are missing Python modules that are needed before the
>> > >     installation process. You will need to install the necessary
>> > >     modules and restart the install.
>>
>> > >     Databases (required):
>> > >         * sqlite3 (pysqlite2, sqlite3)
>> > >         * MySQL (MySQLdb)
>> > >         * PostgreSQL (psycopg2)
>>
>> > > I have MySQL installed and MySQL-python-1.2.3 installed (Saw your
>> > > warning before about-- I should warn you that there's one catch:
MySQL
>> > > doesn't work with this
>> > > version because RHEL's copy of python-MySQL is too old (this is going
>> > > to be fixed in RHEL 5.8). --) Thought this should took care
>> > > of it?
>>
>> > Hmm, version 1.2.3 SHOULD fix the issue. I wonder, did you install it
in
>> > the right Python path? How did you install 1.2.3?
>>
>> > > But why rb-site still complained MySQLdb missing?
>>
>> > > Thanks,
>>
>> > > $/usr/lib > file -L _mysql.so
>> > > _mysql.so: ELF 32-bit LSB shared object, Intel 80386, version 1
>> > > (SYSV), not stripped
>>
>> > > $/usr/lib/python2.4/site-packages > ll MySMySQLdb/
>> > > total 116
>> > > -rwxr-xr-x 1 root 10930 Jun 17  2010 connections.py
>> > > -rwxr-xr-x 1 root 11854 Sep 16 09:37 connections.pyc
>> > > drwxr-xr-x 2 root  4096 Sep 16 09:37 constants
>> > > -rwxr-xr-x 1 root  4624 Jun 17  2010 converters.py
>> > > -rwxr-xr-x 1 root  5956 Sep 16 09:37 converters.pyc
>> > > -rwxr-xr-x 1 root 16644 Jun 17  2010 cursors.py
>> > > -rwxr-xr-x 1 root 18667 Sep 16 09:37 cursors.pyc
>> > > -rwxr-xr-x 1 root  3121 Jun 17  2010 __init__.py
>> > > -rwxr-xr-x 1 root  4218 Sep 16 09:37 __init__.pyc
>> > > -rw------- 1 root   117 Sep 16 11:37 release.py
>> > > -rwxr-xr-x 1 root   343 Sep 16 11:37 release.pyc
>> > > -rwxr-xr-x 1 root  2845 Jun 17  2010 times.py
>> > > -rwxr-xr-x 1 root  4335 Sep 16 09:37 times.pyc
>>
>> > > On Sep 16, 2:09 pm, Nelson Jones <huawen....@gmail.com> wrote:
>> > > > Installed EPEL package. But now I got a new exception.
>>
>> > > > rb-site install /var/www/mysite1
>> > > > Traceback (most recent call last):
>> > > >   File "/usr/bin/rb-site", line 7, in ?
>> > > >     sys.exit(
>> > > >   File "/usr/lib/python2.4/site-packages/reviewboard/cmdline/
>> > > > rbsite.py", line 1674, in main
>> > > >     command.run()
>> > > >   File "/usr/lib/python2.4/site-packages/reviewboard/cmdline/
>> > > > rbsite.py", line 1193, in run
>> > > >     self.print_introduction()
>> > > >   File "/usr/lib/python2.4/site-packages/reviewboard/cmdline/
>> > > > rbsite.py", line 1260, in print_introduction
>> > > >     page = ui.page("Welcome to the Review Board site installation
>> > > > wizard")
>> > > >   File "/usr/lib/python2.4/site-packageI was able to move on with
original EPEL package via explicitly
> setting PYTHONPATH.  But now I hit a new problem. Please advise.
> Thanks
> (Many times, after I sent a post, it indicated the post was sent
> successfully but it never displays my post
> so I had to post again. Am I the only one have this problem?)
>
> Installing index for reviews.Comment model
> Installing index for reviews.ScreenshotComment model
> Installing index for reviews.Review model
> Installing index for scmtools.Repository model
> Installing index for django_evolution.Evolution model
> OK
> Performing migrations ... Traceback (most recent call last):
>  File "/usr/bin/rb-site", line 7, in ?
>    sys.exit(
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/reviewboard/cmdline/
> rbsite.py", line 1674, in main
>    command.run()
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/reviewboard/cmdline/
> rbsite.py", line 1214, in run
>    self.show_install_status()
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/reviewboard/cmdline/
> rbsite.py", line 1486, in show_instal
> l_status
>    site.migrate_database)
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/reviewboard/cmdline/
> rbsite.py", line 714, in step
>    func()
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/reviewboard/cmdline/
> rbsite.py", line 346, in migrate_data
> base
>    self.run_manage_command("evolve", ["--noinput", "--execute"])
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/reviewboard/cmdline/
> rbsite.py", line 397, in run_manage_c
> ommand
>    execute_manager(reviewboard.settings, [__file__, cmd] + params)
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/django/core/management/
> __init__.py", line 362, in execute
> _manager
>    utility.execute()
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/django/core/management/
> __init__.py", line 303, in execute
>    self.fetch_command(subcommand).run_from_argv(self.argv)
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/django/core/management/
> base.py", line 195, in run_from_ar
> gv
>    self.execute(*args, **options.__dict__)
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/django/core/management/
> base.py", line 222, in execute
>    output = self.handle(*args, **options)
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/django_evolution/management/
> commands/evolve.py", line 60,
>  in handle
>    self.evolve(*app_labels, **options)
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/django_evolution/management/
> commands/evolve.py", line 123
> , in evolve
>    temp_mutations = get_mutations(app, evolutions, database)
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/django_evolution/evolve.py",
> line 52, in get_mutations
>    evolution_module = __import__(module_name, {}, {}, [''])
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/reviewboard/changedescs/
> evolutions/__init__.py", line 6,
> in ?
>    if settings.DATABASES['default']['ENGINE'].endswith('mysql'):
>  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/django/utils/functional.py",
> line 276, in __getattr__
>    return getattr(self._wrapped, name)
> AttributeError: 'Settings' object has no attribute 'DATABASES'
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to