Glad you figured that out. I'm making sure these settings will be added for
new sites in 1.6.2+.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Fri, Sep 23, 2011 at 5:49 AM, Sandeep Tailor <s.tai...@insysion.net>wrote:

> Anton, you're correct, I'm using the SLES 11 SP1 Apache pretty much out of
> the box (but with the PHP, Python, Perl and Env modules enabled) and those
> settings came from apache2ctl (an alias for httpd?) -S & -M . Sorry,
> Christian, should've been clearer about where they came from.
>
> Anton, I've moved the reviewboard.test.com.conf file from
> /etc/apache2/conf.d/ to /etc/apache2/vhosts.d/ where it obviously should be.
> I don't think that's made a difference though, httpd was clearly still
> correctle registering the virtual host.
>
> The Apache error_log is registering the following errors:
>
> [Thu Sep 22 04:39:55 2011] [error] [client 134.244.156.17] client denied by
>> server configuration: /var/www/reviewboard.test.com/htdocs/
>> [Thu Sep 22 13:08:44 2011] [error] [client 134.244.156.17] client denied
>> by server configuration: /var/www/reviewboard.test.com/htdocs/
>> [Thu Sep 22 06:17:04 2011] [error] [client 134.244.156.17] client denied
>> by server configuration: /var/www/reviewboard.test.com/htdocs/
>> [Thu Sep 22 06:17:04 2011] [error] [client 134.244.156.17] Symbolic link
>> not allowed or link target not accessible: /var/www/
>> reviewboard.test.com/htdocs/media/rb, referer:
>> http://cpli6011.net.plm.eds.com/
>> [Thu Sep 22 14:17:04 2011] [error] [client 134.244.156.17] Symbolic link
>> not allowed or link target not accessible: /var/www/
>> reviewboard.test.com/htdocs/media/djblets, referer:
>> http://cpli6011.net.plm.eds.com/
>> [Thu Sep 22 06:17:04 2011] [error] [client 134.244.156.17] Symbolic link
>> not allowed or link target not accessible: /var/www/
>> reviewboard.test.com/htdocs/media/rb, referer:
>> http://cpli6011.net.plm.eds.com/
>> [Thu Sep 22 06:17:04 2011] [error] [client 134.244.156.17] Symbolic link
>> not allowed or link target not accessible: /var/www/
>> reviewboard.test.com/htdocs/media/djblets, referer:
>> http://cpli6011.net.plm.eds.com/
>> [Thu Sep 22 14:17:04 2011] [error] [client 134.244.156.17] Symbolic link
>> not allowed or link target not accessible: /var/www/
>> reviewboard.test.com/htdocs/media/djblets, referer:
>> http://cpli6011.net.plm.eds.com/
>> [Thu Sep 22 06:17:04 2011] [error] [client 134.244.156.17] Symbolic link
>> not allowed or link target not accessible: /var/www/
>> reviewboard.test.com/htdocs/media/rb, referer:
>> http://cpli6011.net.plm.eds.com/
>> [Thu Sep 22 06:17:04 2011] [error] [client 134.244.156.17] Symbolic link
>> not allowed or link target not accessible: /var/www/
>> reviewboard.test.com/htdocs/media/rb, referer:
>> http://cpli6011.net.plm.eds.com/
>> [Thu Sep 22 06:17:04 2011] [error] [client 134.244.156.17] Symbolic link
>> not allowed or link target not accessible: /var/www/
>> reviewboard.test.com/htdocs/media/rb, referer:
>> http://cpli6011.net.plm.eds.com/
>> [Thu Sep 22 06:17:06 2011] [error] [client 134.244.156.17] Symbolic link
>> not allowed or link target not accessible: /var/www/
>> reviewboard.test.com/htdocs/media/rb, referer:
>> http://cpli6011.net.plm.eds.com/
>>
>
> Which, was sufficiently instructive that I managed to fix the issue by
> adding the bold lines to my reviewboard conf file:
>
>
>> <Directory "/var/www/reviewboard.test.com/htdocs">
>>         AllowOverride All
>>         *Options -Indexes FollowSymLinks
>> *        *Allow from all*
>> </Directory>
>
>
> Anton, Christian, thanks for the help, I now have a new issue :) but I'll
> start another thread for that.
>
> Sandeep
>
> On Fri, Sep 23, 2011 at 4:10 AM, Anton Cohen <an...@antoncohen.com> wrote:
>
>> On Thu, Sep 22, 2011 at 4:31 PM, Christian Hammond <chip...@chipx86.com>
>> wrote:
>> > The logs keep referencing this HTTP_FORBIDDEN.html.var. This is not
>> provided
>> > by us or by any listed config.
>>
>> There are at least 16 other .conf files included in the config. SUSE
>> might have taken the idea of modular configs a little too far.
>>
>> > My hunch is that this is somehow related to you having compiled your own
>> Apache.
>>
>> Fortunately, I think he is using the version shipped with SLES 11, the
>> settings probably came from something like httpd -V.
>>
>> Sandeep,
>>
>> Can you look at or provide the apache error logs, they are probably in
>> /var/log/apache2. They should list what is causing the error.
>>
>> According to the httpd.conf provided, on SLES virtual host files
>> belong in /etc/apache2/vhosts.d/. Try moving reviewboard.test.com.conf
>> to /etc/apache2/vhosts.d/.
>>
>> -Anton
>>
>> --
>> Want to help the Review Board project? Donate today at
>> http://www.reviewboard.org/donate/
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>> To unsubscribe from this group, send email to
>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>> For more options, visit this group at
>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>
>
>  --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to