Further searching the archive, I found a work-around for my problem
here http://groups.google.com/group/reviewboard/msg/d1f96ee0496ccd11.

I have to use '/' for my root path.

@Christian

Below is my original /etc/httpd/conf.d/reviewboard-wsgi.conf. Changing
the WSGIScriptAlias "/reviews/" to WSGIScriptAlias "/" got RB working
but now I am stuck with RB taking the default root which effectively
hide all other services running on the same apache server. This is
very annoying.

<VirtualHost *:80>
        ServerName localhost
        DocumentRoot "/var/www/reviewboard/htdocs"

        # Error handlers
        ErrorDocument 500 /errordocs/500.html

        WSGIPassAuthorization On
        WSGIScriptAlias "/reviews/" "/var/www/reviewboard/htdocs/
reviewboard.wsgi"

        <Directory "/var/www/reviewboard/htdocs">
                AllowOverride All
        </Directory>

        # Alias static media requests to filesystem
        Alias /reviews/media "/var/www/reviewboard/htdocs/media"
        Alias /reviews/errordocs "/var/www/reviewboard/htdocs/
errordocs"
</VirtualHost>




On Nov 7, 4:51 pm, Long VU <t.long...@gmail.com> wrote:
> This is a better description of my 
> problem.http://groups.google.com/group/reviewboard/msg/78437349407acea9
>
> On Nov 7, 4:40 pm, Long VU <t.long...@gmail.com> wrote:
>
>
>
>
>
>
>
> > Ok I fixed the issue by uninstalling and reinstalling everything.
>
> > My server now can start but I get 404 Page Does Not Exist when going
> > tohttp://localhost/reviews/(Ihave WSGIScriptAlias "/reviews/" "/var/
> > www/reviewboard/htdocs/reviewboard.wsgi").
>
> > Then when I click on Log In I get this error in httpd/error_log "[Mon
> > Nov 07 16:37:36 2011] [error] [client ::1] Target WSGI script not
> > found or unable to stat: /var/www/reviewboard/htdocs/
> > reviewboard.wsgiaccount, referer:http://localhost/reviews/";. Notice
> > WSGI script requested is reviewboard.wsgiaccount (wrong suffix, should
> > not have "account" there).
>
> > Don't know why "account" is appended to reviewboard.wsgi. Anyone have
> > any ideas?
>
> > Thanks,
> > Long
>
> > On Nov 7, 4:22 pm, Long VU <t.long...@gmail.com> wrote:
>
> > > Hi,
>
> > > I am on RHEL 6 and this is what I have in my httpd/error_log.
>
> > > I am mew to python so I am not sure how to debug this.
>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1] mod_wsgi (pid=5005):
> > > Exception occurred processing WSGI script '/var/www/reviewboard/htdocs/
> > > reviewboard.wsgi'.
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1] Traceback (most recent
> > > call last):
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/django/core/handlers/wsgi.py", line 250, in
> > > __call__
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]
> > > self.load_middleware()
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/django/core/handlers/base.py", line 45, in
> > > load_middleware
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     mod =
> > > import_module(mw_module)
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/django/utils/importlib.py", line 35, in
> > > import_module
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     __import__(name)
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/reviewboard/admin/middleware.py", line 22, in
> > > <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from
> > > reviewboard.admin.views import manual_updates_required
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/reviewboard/admin/views.py", line 16, in
> > > <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from
> > > reviewboard.admin.forms import SSHSettingsForm
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/reviewboard/admin/forms.py", line 48, in
> > > <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from
> > > reviewboard.scmtools import sshutils
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/reviewboard/scmtools/sshutils.py", line 6, in
> > > <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     import paramiko
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/paramiko/__init__.py", line 69, in <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from transport
> > > import randpool, SecurityOptions, Transport
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/paramiko/transport.py", line 32, in <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from paramiko
> > > import util
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/paramiko/util.py", line 32, in <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from
> > > paramiko.common import *
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/paramiko/common.py", line 98, in <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from rng import
> > > StrongLockingRandomPool
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/paramiko/rng.py", line 22, in <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from
> > > Crypto.Util.randpool import RandomPool as _RandomPool
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib64/
> > > python2.6/site-packages/Crypto/Util/randpool.py", line 30, in <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     import
> > > Crypto.Random
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib64/
> > > python2.6/site-packages/Crypto/Random/__init__.py", line 29, in
> > > <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from Crypto.Random
> > > import _UserFriendlyRNG
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib64/
> > > python2.6/site-packages/Crypto/Random/_UserFriendlyRNG.py", line 38,
> > > in <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from
> > > Crypto.Random.Fortuna import FortunaAccumulator
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib64/
> > > python2.6/site-packages/Crypto/Random/Fortuna/FortunaAccumulator.py",
> > > line 39, in <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     import
> > > FortunaGenerator
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib64/
> > > python2.6/site-packages/Crypto/Random/Fortuna/FortunaGenerator.py",
> > > line 34, in <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     from
> > > Crypto.Util.number import ceil_shift, exact_log2, exact_div
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib64/
> > > python2.6/site-packages/Crypto/Util/number.py", line 56, in <module>
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1]     if _fastmath is
> > > not None and not _fastmath.HAVE_DECL_MPZ_POWM_SEC:
> > > [Mon Nov 07 13:14:40 2011] [error] [client ::1] AttributeError:
> > > 'module' object has no attribute 'HAVE_DECL_MPZ_POWM_SEC'
> > > [Mon Nov 07 13:15:40 2011] [error] [client ::1] mod_wsgi (pid=5004):
> > > Exception occurred processing WSGI script '/var/www/reviewboard/htdocs/
> > > reviewboard.wsgi'.
> > > [Mon Nov 07 13:15:40 2011] [error] [client ::1] Traceback (most recent
> > > call last):
> > > [Mon Nov 07 13:15:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/django/core/handlers/wsgi.py", line 250, in
> > > __call__
> > > [Mon Nov 07 13:15:40 2011] [error] [client ::1]
> > > self.load_middleware()
> > > [Mon Nov 07 13:15:40 2011] [error] [client ::1]   File "/usr/lib/
> > > python2.6/site-packages/django/core/handlers/base.py", line 47, in
> > > load_middleware
> > > [Mon Nov 07 13:15:40 2011] [error] [client ::1]     raise
> > > exceptions.ImproperlyConfigured('Error importing middleware %s: "%s"'
> > > % (mw_module, e))
> > > [Mon Nov 07 13:15:40 2011] [error] [client ::1] ImproperlyConfigured:
> > > Error importing middleware reviewboard.admin.middleware: "cannot
> > > import name OSRNG"

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to