Could you get me following details.

Login as admin to your reviewboard.

1. Click to setting tab.
2. Click Authentication tab.

and get me details of the field mentioned then i can help you further.

LDAP Server:
LDAP Base DN:
User Mask:
Anonymous User Mask:
 etc


On Fri, Nov 11, 2011 at 11:35 AM, Mail Team <email....@gmail.com> wrote:

> Oh, and I have a clone of the server if there's anything I can do for
> testing.  My Python skills are somewhere between crappy and nonexistent,
> but I can follow directions and install whatever crazy stuff on my clone to
> help.
>
> Ian
>
>
> On Thu, Nov 10, 2011 at 9:59 PM, Mail Team <email....@gmail.com> wrote:
>
>> Sorry, to answer your question from a few days ago, LDAP logins aren't
>> currently working at all for me, either from the web UI or from post-review.
>>
>> Ian
>>
>>
>> On Thu, Nov 10, 2011 at 2:54 AM, Nilesh Jaiswal <nileshj...@gmail.com>wrote:
>>
>>>
>>> Hi Chris,
>>>
>>> The changes are done are as below please find the snippet.
>>>
>>> class LDAPBackend(AuthBackend):
>>>     """Authenticate against a user on an LDAP server."""
>>>     name = _('LDAP')
>>>     settings_form = LDAPSettingsForm
>>>
>>>     def authenticate(self, username, password):
>>>         username = username.strip()
>>>         uid = settings.LDAP_UID_MASK % username
>>>         logging.info("Start Authenticating username: %s" % username)
>>>         logging.info("User UID is : %s" % uid)
>>>         try:
>>>             import ldap
>>>             ldapo = ldap.initialize(settings.LDAP_URI)
>>>             ldapo.set_option(ldap.OPT_REFERRALS, 0)
>>>             ldapo.set_option(ldap.OPT_PROTOCOL_VERSION, 3)
>>>             if settings.LDAP_TLS:
>>>                 ldapo.start_tls_s()
>>>
>>>         *    # May need to log in as the anonymous user before
>>> searching.
>>>             Filter = '(&(objectClass=*)(sAMAccountName=%s))' % username
>>>             Attrs=['displayName']
>>> *
>>>             if settings.LDAP_ANON_BIND_UID:
>>>                 ldapo.simple_bind_s(settings.LDAP_ANON_BIND_UID,
>>>                                     settings.LDAP_ANON_BIND_PASSWD)
>>>
>>>            *search = ldapo.search(settings.LDAP_BASE_DN,
>>> ldap.SCOPE_SUBTREE, Filter, Attrs)*
>>>
>>>             if not search:
>>>                 # no such a user, return early, no need for bind attempts
>>>                 logging.warning("LDAP error: The specified object does
>>> not "
>>>                                 "exist in the Directory: %s" %
>>>                                 uid)
>>>                 return None
>>> *            # Adding my code Start
>>>             search = ldapo.search_s(settings.LDAP_BASE_DN,
>>> ldap.SCOPE_SUBTREE, Filter)
>>>             # Adding my code End
>>> *
>>>
>>> Similar changes in
>>>     def get_or_create_user(self, username):
>>>
>>> *                Filter = '(&(objectClass=*)(sAMAccountName=%s))' %
>>> username
>>>                 Attrs=['displayName']
>>> #                passwd = ldapo.search_s(settings.LDAP_BASE_DN,
>>> #                                        ldap.SCOPE_SUBTREE,
>>> #                                        settings.LDAP_UID_MASK %
>>> username)
>>>                 passwd = ldapo.search_s(settings.LDAP_BASE_DN,
>>>                                         ldap.SCOPE_SUBTREE, Filter,
>>> Attrs)
>>> *            if len(password) == 0:
>>>                 # Don't try to bind using an empty password; the server
>>> will
>>>                 # return success, which doesn't mean we have
>>> authenticated.
>>>                 # http://tools.ietf.org/html/rfc4513#section-5.1.2
>>>                 # http://tools.ietf.org/html/rfc4513#section-6.3.1
>>>                 logging.warning("Empty password for: %s" % uid)
>>>                 return None
>>>
>>>             ldapo.bind_s(search[0][0], password)
>>>
>>>             return self.get_or_create_user(username)
>>>
>>>
>>> After this changes i was able to authenticate using LDAP user from RB
>>> GUI. This is my customize fix, if you have better fix please let us know.
>>>
>>> Regards,
>>> Nilesh
>>>
>>> On Thu, Nov 10, 2011 at 3:52 PM, Christian Hammond 
>>> <chip...@chipx86.com>wrote:
>>>
>>>> Can you tell me what change you made? I'd like to get a fix into a
>>>> release.
>>>>
>>>>
>>>> Christian
>>>>
>>>> --
>>>> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
>>>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>>>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>>>
>>>>
>>>> On Wed, Nov 9, 2011 at 11:45 PM, Nilesh Jaiswal 
>>>> <nileshj...@gmail.com>wrote:
>>>>
>>>>> Its seems, you need to make the changes in the backends.py to add the
>>>>> filter for the LDAP user, I was also facing this issue then i add the
>>>>> filter and it started working for me
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Tue, Nov 8, 2011 at 4:58 AM, Christian Hammond <chip...@chipx86.com
>>>>> > wrote:
>>>>>
>>>>>> Hi,
>>>>>>
>>>>>> Are you just having trouble with API logins using post-review, or the
>>>>>> website as well?
>>>>>>
>>>>>> There are some issues we haven't yet tracked down specifically with
>>>>>> LDAP logins with the API. I honestly don't know what's going on there, 
>>>>>> and
>>>>>> nobody who has such a setup has been able to debug enough to figure out 
>>>>>> the
>>>>>> root cause.
>>>>>>
>>>>>> Christian
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
>>>>>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>>>>>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Mon, Nov 7, 2011 at 2:41 PM, Mail Team <email....@gmail.com>wrote:
>>>>>>
>>>>>>> And the server is ReviewBoard 1.6.1 with Django 1.3.1, Djblets
>>>>>>> 0.6.13, django_evolution 0.6.5.
>>>>>>>
>>>>>>> Ian
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Sun, Nov 6, 2011 at 1:13 AM, Mail Team <email....@gmail.com>wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> And the client was using Python 2.7 all along.  It was using
>>>>>>>> RBTools 0.3.3, I tried updating them to 0.3.4 but that didn't make a
>>>>>>>> difference.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Ian
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Sun, Nov 6, 2011 at 1:12 AM, Mail Team <email....@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> A bit more info:
>>>>>>>>> My old server used Python 2.6, my new server uses 2.7.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> $ post-review --debug -o dummyfile
>>>>>>>>> >>> RBTools 0.3.4
>>>>>>>>> >>> Home = /path/to/my/home
>>>>>>>>> >>> svn info
>>>>>>>>> >>> diff --version
>>>>>>>>> >>> repository info: Path: svn+ssh://my.repository/url, Base path:
>>>>>>>>> /trunk, Supports changesets: False
>>>>>>>>> >>> svn propget reviewboard:url /path/to/my/working/copy/trunk
>>>>>>>>> >>> HTTP GETting api/
>>>>>>>>> >>> HTTP GETting
>>>>>>>>> http://my.reviewboard.server/codereviews/api/info/
>>>>>>>>> ==> HTTP Authentication Required
>>>>>>>>> Enter authorization information for "Web API" at
>>>>>>>>> mailteam.apple.com
>>>>>>>>> Username: iana
>>>>>>>>> Password:
>>>>>>>>> >>> Got API Error 103 (HTTP code 401): You are not logged in
>>>>>>>>> >>> Error data: {u'stat': u'fail', u'err': {u'msg': u'You are not
>>>>>>>>> logged in', u'code': 103}}
>>>>>>>>> Unable to log in with the supplied username and password.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> When I use post-review as above, I do get some logs but they're
>>>>>>>>> not all that helpful to me.
>>>>>>>>> DEBUG Attempting authentication on API for user iana
>>>>>>>>> DEBUG API Login failed. No valid user found.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On Sun, Nov 6, 2011 at 1:43 AM, Mail Team <email....@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> I moved my Review Board installation to a new server via rb-site
>>>>>>>>>> manage dumpdata/loaddata which seemed to go fine, but now LDAP 
>>>>>>>>>> logins don't
>>>>>>>>>> work.  If I go into the admin interface and click on Logs, there's 
>>>>>>>>>> nothing.
>>>>>>>>>>  Any idea how I could debug this? Any silly gotchas that I might be 
>>>>>>>>>> missing?
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Ian
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>  --
>>>>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at
>>>>>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>>>>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>>>>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>>>>>> To unsubscribe from this group, send email to
>>>>>>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>>>>>>> For more options, visit this group at
>>>>>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>  --
>>>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at
>>>>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>>>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>>>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>>>>> To unsubscribe from this group, send email to
>>>>>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>>>>>> For more options, visit this group at
>>>>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>>>>
>>>>>
>>>>>  --
>>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at
>>>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>>>> To unsubscribe from this group, send email to
>>>>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>>>>> For more options, visit this group at
>>>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>>>
>>>>
>>>>  --
>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at
>>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>>> To unsubscribe from this group, send email to
>>>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>>>> For more options, visit this group at
>>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>>
>>>
>>>  --
>>> Want to help the Review Board project? Donate today at
>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>> To unsubscribe from this group, send email to
>>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>>> For more options, visit this group at
>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>
>>
>>
>  --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to