Yep - All works for me now (now running 1.6.4.1).
Many thanks for the quick work.

Dan

On Feb 28, 9:07 am, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> On Tue, Feb 28, 2012 at 1:03 AM, Christian Hammond <chip...@chipx86.com>wrote:
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> > On Tue, Feb 28, 2012 at 12:47 AM, adam.coll...@gmail.com <
> > adam.coll...@gmail.com> wrote:
>
> >> On 27 February 2012 10:53, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
>
> >>> Tonight we pushed out releases for Review Board 1.6.4 and RBTools 0.4.0.
> >>> There's a lot in each release, so it's worth reading the release notes and
> >>> news posts.
>
> >>> RBTools:
> >>>http://www.reviewboard.org/news/2012/02/26/rbtools-040-released/
>
> >> RBTools doesn't seem to have been updated on PyPI -
> >>http://pypi.python.org/pypi/RBTools. Is this deliberate? A lag in the
> >> system? Or perhaps just an oversight?
>
> >> I installed it by referencing the tarball directly from my pip install,
> >> but that's just a workaround :)
>
> >> Thanks,
>
> >> Adam
>
> > Hey Adam,
>
> > Thanks for letting me know. I'll look into it and post a reply soon.
>
> > Christian
>
> And fixed!
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board -http://www.reviewboard.org
> VMware, Inc. -http://www.vmware.com

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to