Hi All,

Upgraded and now I get this when I try and go to the admin page:
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'find'
2012-02-29 12:05:43,328 - ERROR - Internal Server Error: /admin/
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/Django-1.3.1-py2.7.egg/
django/core/handlers/base.py", line 111, in get_response
    response = callback(request, *callback_args, **callback_kwargs)
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/Django-1.3.1-py2.7.egg/
django/contrib/admin/views/decorators.py", line 19, in _checklogin
    return view_func(request, *args, **kwargs)
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/ReviewBoard-1.6.4.1-
py2.7.egg/reviewboard/admin/views.py", line 33, in dashboard
    'has_cache_stats': get_has_cache_stats(),
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/ReviewBoard-1.6.4.1-
py2.7.egg/reviewboard/admin/cache_stats.py", line 34, in
get_has_cache_stats
    return get_memcached_hosts() != None
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/ReviewBoard-1.6.4.1-
py2.7.egg/reviewboard/admin/cache_stats.py", line 22, in
get_memcached_hosts
    scheme, host, params = parse_backend_uri(settings.CACHE_BACKEND)
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/Django-1.3.1-py2.7.egg/
django/core/cache/__init__.py", line 59, in parse_backend_uri
    if backend_uri.find(':') == -1:
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'find'

It a bit of debugging reveals that settings.CACHE_BACKEND is None. and
this is causing the problem.
It is definitely set in my settings.py (along with my db settings etc
which is definitely working).

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to