Yup. That solved the issue.

On Feb 29, 12:33 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> Can you try going to /admin/settings/ and save your cache backend there
> again?
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board -http://www.reviewboard.org
> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
>
>
>
>
>
>
> On Tue, Feb 28, 2012 at 3:29 PM, Mark <m...@catley.net.nz> wrote:
> > Hi All,
>
> > Upgraded and now I get this when I try and go to the admin page:
> > AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'find'
> > 2012-02-29 12:05:43,328 - ERROR - Internal Server Error: /admin/
> > Traceback (most recent call last):
> >  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/Django-1.3.1-py2.7.egg/
> > django/core/handlers/base.py", line 111, in get_response
> >    response = callback(request, *callback_args, **callback_kwargs)
> >  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/Django-1.3.1-py2.7.egg/
> > django/contrib/admin/views/decorators.py", line 19, in _checklogin
> >    return view_func(request, *args, **kwargs)
> >  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/ReviewBoard-1.6.4.1-
> > py2.7.egg/reviewboard/admin/views.py", line 33, in dashboard
> >    'has_cache_stats': get_has_cache_stats(),
> >  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/ReviewBoard-1.6.4.1-
> > py2.7.egg/reviewboard/admin/cache_stats.py", line 34, in
> > get_has_cache_stats
> >    return get_memcached_hosts() != None
> >  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/ReviewBoard-1.6.4.1-
> > py2.7.egg/reviewboard/admin/cache_stats.py", line 22, in
> > get_memcached_hosts
> >    scheme, host, params = parse_backend_uri(settings.CACHE_BACKEND)
> >  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/Django-1.3.1-py2.7.egg/
> > django/core/cache/__init__.py", line 59, in parse_backend_uri
> >    if backend_uri.find(':') == -1:
> > AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'find'
>
> > It a bit of debugging reveals that settings.CACHE_BACKEND is None. and
> > this is causing the problem.
> > It is definitely set in my settings.py (along with my db settings etc
> > which is definitely working).
>
> > --
> > Want to help the Review Board project? Donate today at
> >http://www.reviewboard.org/donate/
> > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > To unsubscribe from this group, send email to
> > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > For more options, visit this group at
> >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to