Hi.

I'm still a beginner administrator in the Reviewboard. A few days ago
I upgraded from 1.6.4.1 and has twice turned down a bug that could not
publish the comments.

"A server error occured"
Error Code: 200
Error Text: OK
Request URL: 
http://reviewboard.graphisoft.hu/api/review-requests/1288/reviews/draft
Request Data: There may be useful error details below.......
Warning: Be sure to remove any sensitive......

ok 0 
http://reviewboard.graphisoft.hu/api/review-requests/1288/reviews/2246/diff-comments/
GET 
http://reviewboard.graphisoft.hu/api/review-requests/1288/reviews/2246/file-attachment-comments/
GET http://reviewboard.graphisoft.hu/api/review-requests/1288/reviews/2246/
GET http://reviewboard.graphisoft.hu/api/review-requests/1288/reviews/2246/
PUT 
http://reviewboard.graphisoft.hu/api/review-requests/1288/reviews/2246/screenshot-comments/
GET http://reviewboard.graphisoft.hu/api/users/acsetri/ GET
http://reviewboard.graphisoft.hu/api/review-requests/1288/reviews/2246/replies/
GET http://reviewboard.graphisoft.hu/api/review-requests/1288/reviews/2246/
DELETE 2012-03-09 13:35:20 2246 0

What could be the problem here?
Be trivial, but I do not know.

Thanks in advance.

Regards

Viktor Jozsa

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to