Do you have a firewall that block http access?
If you load CentOS with default, the firewall only allow ssh. 

Gary

--- On Tue, 4/3/12, arun kovai <singaiarun...@gmail.com> wrote:

> From: arun kovai <singaiarun...@gmail.com>
> Subject: Site Created .Not opening in Network
> To: "reviewboard" <reviewboard@googlegroups.com>
> Date: Tuesday, April 3, 2012, 12:55 AM
> 
> I have made all the setup properly in Linux environment.
> 
> Whenever I type the address of location as an URL from
> network
> connected machine..It just shows as like
> 
> """"
> 
> The page you were looking for does not exist.
> 
> If you're pretty sure this page does exist, try logging in
> and trying
> again.
> 
> """.......
> 
> 
> What would be the reason for this ..Plesase suggest me How
> can I make
> reviewboard working in my project.
> 
> Thanks in advance ,
> 
> Regards,
> Arun.
> 
> 
> 
> 
> -- 
> Want to help the Review Board project? Donate today at 
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to 
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at 
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
> 

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to