Find the cause of the problem, in the subversion "svnserve.conf" file,
write a wrong realm.
Thanks again.

On May 6, 9:46 pm, q <int...@gmail.com> wrote:
> Thanks for your reply.
>
> The server is centos, and the Review Board repository configuration
> like this:
> Name: revew
> Hosting service: Custon
> Repository type: Subversion
> Path: svn://192.168.0.111/svn/review
>
> The Client is Widows XP
> Now the ".reviewboardrc" file at the root of checkout path in my local
> computer,  the content is: REVIEWBOARD_URL = "http://192.168.0.111";
> and configure the svn property "reviewboard:urlhttp://192.168.0.111";
> on server.
>
> I have a question, the "Home = C:\Documents and Settings\Administrator
> \Application Data"  is what working for?
>
> On May 5, 2:42 pm, Christian Hammond <chip...@gmail.com> wrote:
>
>
>
>
>
>
>
> > That file should exist at the root of your repository, not in your home 
> > directory.
>
> > Make sure the repository path matches exactly what you have in your Review 
> > Board repository configuration.
>
> > Can you show that configuration?
>
> > Christian
>
> > On May 4, 2012, at 20:06, q <int...@gmail.com> wrote:
>
> > > I try it, and change ".reviewboardrc" file in many times, but not
> > > worked.
> > > use command "post-review -d",
> > > get result:
>
> > >>>> RBTools 0.4.1
> > >>>> Home = C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data
> > > No supported repository could be accessed at the supplied url.
>
> > > I copy the ".reviewboardrc" file to "C:\Documents and Settings
> > > \Administrator\Application Data", still not worked.
>
> > > Should I change something at server side?
>
> > > On May 4, 4:09 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > >> Try removing the REPOSITORY entry and letting post-review determine it
> > >> itself.
>
> > >> Christian
>
> > >> --
> > >> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > >> Review Board -http://www.reviewboard.org
> > >> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > >> On Thu, May 3, 2012 at 11:37 PM, q <int...@gmail.com> wrote:
> > >>> when i use "post-review", always get the "No supported repository could 
> > >>> be
> > >>> accessed at the supplied url.".
> > >>> reviewboard 1.6.6
> > >>> RBTools 0.4.1
> > >>> subversion 1.6.11
>
> > >>> .reviewboardrc file:
> > >>> REPOSITORY = 'svn://192.168.0.111/review'
> > >>> REVIEWBOARD_URL = "http://192.168.0.111";
> > >>> .
> > >>> Repositories <http://192.168.0.111/admin/db/scmtools/repository/>  like
> > >>> this:
>
> > >>> <https://lh6.googleusercontent.com/-XmKUg3HEFsU/T6N4fsPcChI/AAAAAAAAAA...>
>
> > >>> --
> > >>> Want to help the Review Board project? Donate today at
> > >>>http://www.reviewboard.org/donate/
> > >>> Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > >>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > >>> To unsubscribe from this group, send email to
> > >>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > >>> For more options, visit this group at
> > >>>http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
> > > --
> > > Want to help the Review Board project? Donate today 
> > > athttp://www.reviewboard.org/donate/
> > > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > > To unsubscribe from this group, send email to 
> > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > > For more options, visit this group 
> > > athttp://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to