Hi,

I am using ReviewBoard 1.6.3, I installed ReviewBoard on Ubuntu 10.04,
while doing the post-review from command line (post-review <file
name>) the following error I am getting

"Unable to access the root /api/ URL on the server"

Please provide any suggestion to this

Thanks,
Murali




On 5/29/12, Gonz <gonzalo...@gmail.com> wrote:
> Hi,
>
> Im having a hard time trying to figure out a solution out of this
> issue. I had an RB site set up with a SQLITE backend database, but due
> to some performance issues, I attempted to migrate the db to MySql
> using the provided dump and loaddb scripts.
>
> To do that, I:
>
> * set up a testing environment with the exact same setup as in the
> production environment, and dumped the db to json using rb-site manage
> dump db,
> * set up the new MySql database,
> * changed the settings in the settings_local.py file to tell RB to use
> the new MySql db.
> * did a syncdb to create the table structure on the new mysql db
> * restored the json dump into the new mysql db using rb-site manage
> loaddb.
>
> The process seemed pretty effortless until that point.
>
> I would like to add that I set up the new db with utf-8 as the default
> charset, trying to prevent any encoding troubles.
>
> At first glance, the db seemed to work fine. Acute letters and other
> spanish characters actually show up correctly on posts and such, but
> when trying to view a Diff that contains an "á", RB will return "Diff
> Currently Unavailable" error. Here is an example:
>
>
> *********************************************************************************************************************************************************************
> /src/main/resources/configuration/deployment.general.properties
> Revision 38077        New Change
> Diff currently unavailable.
> Error: The patch to '/src/main/resources/configuration/
> deployment.general.properties' didn't apply cleanly. The temporary
> files have been left in '/tmp/reviewboard.tCd6AH' for debugging
> purposes. `patch` returned: patching file /tmp/reviewboard.tCd6AH/
> tmpso_wST Hunk #1 FAILED at 73. 1 out of 1 hunk FAILED -- saving
> rejects to file /tmp/reviewboard.tCd6AH/tmpso_wST-new.rej
> Details
> Traceback (most recent call last):
>   File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.6.6-
> py2.6.egg/reviewboard/diffviewer/views.py", line 217, in
> view_diff_fragment
>     file = get_requested_diff_file()
>   File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.6.6-
> py2.6.egg/reviewboard/diffviewer/views.py", line 193, in
> get_requested_diff_file
>     get_chunks)
>   File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.6.6-
> py2.6.egg/reviewboard/diffviewer/diffutils.py", line 1072, in
> get_diff_files
>     large_data=True)
>   File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/Djblets-0.6.16-
> py2.6.egg/djblets/util/misc.py", line 157, in cache_memoize
>     data = lookup_callable()
>   File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.6.6-
> py2.6.egg/reviewboard/diffviewer/diffutils.py", line 1071, in <lambda>
>     enable_syntax_highlighting)),
>   File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.6.6-
> py2.6.egg/reviewboard/diffviewer/diffutils.py", line 553, in
> get_chunks
>     new = get_patched_file(old, filediff)
>   File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.6.6-
> py2.6.egg/reviewboard/diffviewer/diffutils.py", line 375, in
> get_patched_file
>     return patch(filediff.diff, buffer, filediff.dest_file)
>   File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.6.6-
> py2.6.egg/reviewboard/diffviewer/diffutils.py", line 243, in patch
>     (filename, tempdir, patch_output))
> Exception: The patch to '/src/main/resources/configuration/
> deployment.general.properties' didn't apply cleanly. The temporary
> files have been left in '/tmp/reviewboard.tCd6AH' for debugging
> purposes.
> `patch` returned: patching file /tmp/reviewboard.tCd6AH/tmpso_wST
> Hunk #1 FAILED at 73.
> 1 out of 1 hunk FAILED -- saving rejects to file /tmp/
> reviewboard.tCd6AH/tmpso_wST-new.rej
>
> *********************************************************************************************************************************************************************
> I could see that the problem was the "á" since I looked it up in
> the .rej file that it generated, and the "á" shows all messed up like
> this= #...hasta ac�
>
> At this point I have already tried to re-do the whole process a few
> times, first time I didnt set up the Mysql db with utf8 as the default
> charset, and I thought that was my mistake, but then I did it and it
> kept happening the same.
>
> Any help on this would be greatly appreciated, please ask any details
> you may need..
>
> Many Thanks In Advance,
>
> Gonzalo.
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to