On Thursday, May 31, 2012 10:29:09 PM UTC+2, Christian Hammond wrote:
>
> If no SSH key is available, it will try to use the user invoking the tool 
> (in this case, root), much like standard ssh does. Do you have an SSH key 
> configured on Review Board, and does that key have permission to access the 
> Git repository?
>
> Well i tried with the key, and had a somewhat similar issue. I will need 
to try again to determine the exact error.
I will let you know...

However, without using the key (and removed from reviewboard www root), and 
only using the
username/password (completed in the web interface), it still uses root. 
This is the error from the first post.


Thanks for reply,
Ryan



 

> Christian
>
> -- 
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board - http://www.reviewboard.org
> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>
>
> On Thu, May 31, 2012 at 5:34 AM, Ryan Raasch <ryan.raa...@gmail.com>wrote:
>
>> Hello,
>>
>> I am having some frustrations in the setup of the reviewboard tool. It 
>> has to do with the login to an git
>> server over SSH. Within the web interface, I add the correct git path, 
>> however when outputting debug
>> information, I can see that it tries to login with root, a user I did not 
>> setup. I have installed version 1.6.6
>>
>> ***********************************
>> reviewboard.log
>> ***********************************
>> 2012-05-31 14:19:37,865 - DEBUG - Ciphers agreed: local=aes128-ctr, 
>> remote=aes128-ctr
>> 2012-05-31 14:19:37,865 - DEBUG - using kex diffie-hellman-group1-sha1; 
>> server key type ssh-rsa; cipher: local aes128-ctr, remote aes128-ctr; mac: 
>> local hmac-sha1, remote hmac-sha1; compression: local none, remote none
>> 2012-05-31 14:19:37,931 - DEBUG - Switch to new keys ...
>> 2012-05-31 14:19:37,973 - DEBUG - userauth is OK
>> 2012-05-31 14:19:37,989 - INFO - Authentication (password) successful!
>> 2012-05-31 14:19:38,089 - DEBUG - EOF in transport thread
>> 2012-05-31 14:19:38,415 - ERROR - Git: Failed to find valid repository 
>> ssh://git.mynet/git/buildroot/buildroot.git: Error connecting to server: No 
>> authentication methods available (USERNAME=root PASSWORD=None)
>>  fatal: The remote end hung up unexpectedly
>>
>>
>> NOTE: I have added the username and password output to rbssh.py so see 
>> what user the reviewboard uses (root is shown 2nd line from last).  The
>> entries I have entered in the web interface are not as above.
>>
>> *************************************************
>> rbssh.log
>> *************************************************
>>
>> 05-31 14:28 root               DEBUG    ['/usr/bin/rbssh', 'git.mynet', 
>> "git-upload-pack '/git/buildroot/buildroot.git'"]
>> 05-31 14:28 root               DEBUG    PID 4332
>> 05-31 14:28 root               DEBUG    !!! git.ttnet, root, 
>> ["git-upload-pack '/git/buildroot/buildroot.git'"]
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    starting thread (client mode): 
>> 0xa6e542cL
>> 05-31 14:28 paramiko.transport INFO     Connected (version 2.0, client 
>> OpenSSH_4.3)
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    kex 
>> algos:['diffie-hellman-group-exchange-sha1', 'diffie-hellman-group14-sha1', 
>> 'diffie-hellman-group1-sha1'] server key:['ssh-rsa', 'ssh-dss'] client 
>> encrypt:['aes128-ctr', 'aes192-ctr', 'aes256-ctr', 'arcfour256', 
>> 'arcfour128', 'aes128-cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc', 
>> 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 'arcfour', 'rijndael-...@lysator.liu.se'] 
>> server encrypt:['aes128-ctr', 'aes192-ctr', 'aes256-ctr', 'arcfour256', 
>> 'arcfour128', 'aes128-cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc', 
>> 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 'arcfour', 'rijndael-...@lysator.liu.se'] 
>> client mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', '
>> hmac-ripemd...@openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] server 
>> mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', '
>> hmac-ripemd...@openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] client 
>> compress:['none', 'z...@openssh.com'] server compress:['none', '
>> z...@openssh.com'] client lang:[''] server lang:[''] kex follows?False
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    Ciphers agreed: local=aes128-ctr, 
>> remote=aes128-ctr
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    using kex 
>> diffie-hellman-group1-sha1; server key type ssh-rsa; cipher: local 
>> aes128-ctr, remote aes128-ctr; mac: local hmac-sha1, remote hmac-sha1; 
>> compression: local none, remote none
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    Switch to new keys ...
>> 05-31 14:28 root               ERROR    Error connecting to server: No 
>> authentication methods available  (USERNAME=root PASSWORD=None)
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    EOF in transport thread
>>
>>
>>
>> Why does it use root user? When I was using local files as the backend, 
>> it works fine...
>>
>> Help??
>>
>> BTW, really cool tool!
>>
>>
>> /Ryan
>>
>> -- 
>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>> http://www.reviewboard.org/donate/
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>> To unsubscribe from this group, send email to 
>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>> For more options, visit this group at 
>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
>
>
On Thursday, May 31, 2012 10:29:09 PM UTC+2, Christian Hammond wrote:
>
> If no SSH key is available, it will try to use the user invoking the tool 
> (in this case, root), much like standard ssh does. Do you have an SSH key 
> configured on Review Board, and does that key have permission to access the 
> Git repository?
>
> Christian
>
> -- 
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board - http://www.reviewboard.org
> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>
>
> On Thu, May 31, 2012 at 5:34 AM, Ryan Raasch <ryan.raa...@gmail.com>wrote:
>
>> Hello,
>>
>> I am having some frustrations in the setup of the reviewboard tool. It 
>> has to do with the login to an git
>> server over SSH. Within the web interface, I add the correct git path, 
>> however when outputting debug
>> information, I can see that it tries to login with root, a user I did not 
>> setup. I have installed version 1.6.6
>>
>> ***********************************
>> reviewboard.log
>> ***********************************
>> 2012-05-31 14:19:37,865 - DEBUG - Ciphers agreed: local=aes128-ctr, 
>> remote=aes128-ctr
>> 2012-05-31 14:19:37,865 - DEBUG - using kex diffie-hellman-group1-sha1; 
>> server key type ssh-rsa; cipher: local aes128-ctr, remote aes128-ctr; mac: 
>> local hmac-sha1, remote hmac-sha1; compression: local none, remote none
>> 2012-05-31 14:19:37,931 - DEBUG - Switch to new keys ...
>> 2012-05-31 14:19:37,973 - DEBUG - userauth is OK
>> 2012-05-31 14:19:37,989 - INFO - Authentication (password) successful!
>> 2012-05-31 14:19:38,089 - DEBUG - EOF in transport thread
>> 2012-05-31 14:19:38,415 - ERROR - Git: Failed to find valid repository 
>> ssh://git.mynet/git/buildroot/buildroot.git: Error connecting to server: No 
>> authentication methods available (USERNAME=root PASSWORD=None)
>>  fatal: The remote end hung up unexpectedly
>>
>>
>> NOTE: I have added the username and password output to rbssh.py so see 
>> what user the reviewboard uses (root is shown 2nd line from last).  The
>> entries I have entered in the web interface are not as above.
>>
>> *************************************************
>> rbssh.log
>> *************************************************
>>
>> 05-31 14:28 root               DEBUG    ['/usr/bin/rbssh', 'git.mynet', 
>> "git-upload-pack '/git/buildroot/buildroot.git'"]
>> 05-31 14:28 root               DEBUG    PID 4332
>> 05-31 14:28 root               DEBUG    !!! git.ttnet, root, 
>> ["git-upload-pack '/git/buildroot/buildroot.git'"]
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    starting thread (client mode): 
>> 0xa6e542cL
>> 05-31 14:28 paramiko.transport INFO     Connected (version 2.0, client 
>> OpenSSH_4.3)
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    kex 
>> algos:['diffie-hellman-group-exchange-sha1', 'diffie-hellman-group14-sha1', 
>> 'diffie-hellman-group1-sha1'] server key:['ssh-rsa', 'ssh-dss'] client 
>> encrypt:['aes128-ctr', 'aes192-ctr', 'aes256-ctr', 'arcfour256', 
>> 'arcfour128', 'aes128-cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc', 
>> 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 'arcfour', 'rijndael-...@lysator.liu.se'] 
>> server encrypt:['aes128-ctr', 'aes192-ctr', 'aes256-ctr', 'arcfour256', 
>> 'arcfour128', 'aes128-cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc', 
>> 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 'arcfour', 'rijndael-...@lysator.liu.se'] 
>> client mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', '
>> hmac-ripemd...@openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] server 
>> mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', '
>> hmac-ripemd...@openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] client 
>> compress:['none', 'z...@openssh.com'] server compress:['none', '
>> z...@openssh.com'] client lang:[''] server lang:[''] kex follows?False
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    Ciphers agreed: local=aes128-ctr, 
>> remote=aes128-ctr
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    using kex 
>> diffie-hellman-group1-sha1; server key type ssh-rsa; cipher: local 
>> aes128-ctr, remote aes128-ctr; mac: local hmac-sha1, remote hmac-sha1; 
>> compression: local none, remote none
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    Switch to new keys ...
>> 05-31 14:28 root               ERROR    Error connecting to server: No 
>> authentication methods available  (USERNAME=root PASSWORD=None)
>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    EOF in transport thread
>>
>>
>>
>> Why does it use root user? When I was using local files as the backend, 
>> it works fine...
>>
>> Help??
>>
>> BTW, really cool tool!
>>
>>
>> /Ryan
>>
>> -- 
>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>> http://www.reviewboard.org/donate/
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>> To unsubscribe from this group, send email to 
>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>> For more options, visit this group at 
>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
>
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to