Hi,

If we find any issues in code review it will display as red color mark, how
to count these issues and display in reviewboard dash board for the
corresponding review, is there any possibility in ReviewBoard 1.6.3...

Thanks,
Murali



On Fri, Jun 1, 2012 at 11:02 PM, Ryan Raasch <ryan.raa...@gmail.com> wrote:

>
> On Jun 1, 2012 6:52 PM, "Christian Hammond" <chip...@gmail.com> wrote:
> >
> > What system are you running on?
> >
> Debian unstable.
>
> Ryan
>
> > Christian
> >
> >
> >
> > On Jun 1, 2012, at 2:38, Ryan Raasch <ryan.raa...@gmail.com> wrote:
> >
> >> On Thursday, May 31, 2012 10:29:09 PM UTC+2, Christian Hammond wrote:
> >>>
> >>> If no SSH key is available, it will try to use the user invoking the
> tool (in this case, root), much like standard ssh does. Do you have an SSH
> key configured on Review Board, and does that key have permission to access
> the Git repository?
> >>>
> >> Well i tried with the key, and had a somewhat similar issue. I will
> need to try again to determine the exact error.
> >> I will let you know...
> >>
> >> However, without using the key (and removed from reviewboard www root),
> and only using the
> >> username/password (completed in the web interface), it still uses root.
> This is the error from the first post.
> >>
> >>
> >> Thanks for reply,
> >> Ryan
> >>
> >>
> >>
> >>
> >>>
> >>> Christian
> >>>
> >>> --
> >>> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> >>> Review Board - http://www.reviewboard.org
> >>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
> >>>
> >>>
> >>> On Thu, May 31, 2012 at 5:34 AM, Ryan Raasch <ryan.raa...@gmail.com>
> wrote:
> >>>>
> >>>> Hello,
> >>>>
> >>>> I am having some frustrations in the setup of the reviewboard tool.
> It has to do with the login to an git
> >>>> server over SSH. Within the web interface, I add the correct git
> path, however when outputting debug
> >>>> information, I can see that it tries to login with root, a user I did
> not setup. I have installed version 1.6.6
> >>>>
> >>>> ***********************************
> >>>> reviewboard.log
> >>>> ***********************************
> >>>> 2012-05-31 14:19:37,865 - DEBUG - Ciphers agreed: local=aes128-ctr,
> remote=aes128-ctr
> >>>> 2012-05-31 14:19:37,865 - DEBUG - using kex
> diffie-hellman-group1-sha1; server key type ssh-rsa; cipher: local
> aes128-ctr, remote aes128-ctr; mac: local hmac-sha1, remote hmac-sha1;
> compression: local none, remote none
> >>>> 2012-05-31 14:19:37,931 - DEBUG - Switch to new keys ...
> >>>> 2012-05-31 14:19:37,973 - DEBUG - userauth is OK
> >>>> 2012-05-31 14:19:37,989 - INFO - Authentication (password) successful!
> >>>> 2012-05-31 14:19:38,089 - DEBUG - EOF in transport thread
> >>>> 2012-05-31 14:19:38,415 - ERROR - Git: Failed to find valid
> repository ssh://git.mynet/git/buildroot/buildroot.git: Error connecting to
> server: No authentication methods available (USERNAME=root PASSWORD=None)
> >>>> fatal: The remote end hung up unexpectedly
> >>>>
> >>>>
> >>>> NOTE: I have added the username and password output to rbssh.py so
> see what user the reviewboard uses (root is shown 2nd line from last).  The
> >>>> entries I have entered in the web interface are not as above.
> >>>>
> >>>> *************************************************
> >>>> rbssh.log
> >>>> *************************************************
> >>>>
> >>>> 05-31 14:28 root               DEBUG    ['/usr/bin/rbssh',
> 'git.mynet', "git-upload-pack '/git/buildroot/buildroot.git'"]
> >>>> 05-31 14:28 root               DEBUG    PID 4332
> >>>> 05-31 14:28 root               DEBUG    !!! git.ttnet, root,
> ["git-upload-pack '/git/buildroot/buildroot.git'"]
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    starting thread (client
> mode): 0xa6e542cL
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport INFO     Connected (version 2.0,
> client OpenSSH_4.3)
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    kex
> algos:['diffie-hellman-group-exchange-sha1', 'diffie-hellman-group14-sha1',
> 'diffie-hellman-group1-sha1'] server key:['ssh-rsa', 'ssh-dss'] client
> encrypt:['aes128-ctr', 'aes192-ctr', 'aes256-ctr', 'arcfour256',
> 'arcfour128', 'aes128-cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc',
> 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 'arcfour', 'rijndael-...@lysator.liu.se']
> server encrypt:['aes128-ctr', 'aes192-ctr', 'aes256-ctr', 'arcfour256',
> 'arcfour128', 'aes128-cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc',
> 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 'arcfour', 'rijndael-...@lysator.liu.se']
> client mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', '
> hmac-ripemd...@openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] server
> mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', '
> hmac-ripemd...@openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] client
> compress:['none', 'z...@openssh.com'] server compress:['none', '
> z...@openssh.com'] client lang:[''] server lang:[''] kex follows?False
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    Ciphers agreed:
> local=aes128-ctr, remote=aes128-ctr
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    using kex
> diffie-hellman-group1-sha1; server key type ssh-rsa; cipher: local
> aes128-ctr, remote aes128-ctr; mac: local hmac-sha1, remote hmac-sha1;
> compression: local none, remote none
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    Switch to new keys ...
> >>>> 05-31 14:28 root               ERROR    Error connecting to server:
> No authentication methods available  (USERNAME=root PASSWORD=None)
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    EOF in transport thread
> >>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>> Why does it use root user? When I was using local files as the
> backend, it works fine...
> >>>>
> >>>> Help??
> >>>>
> >>>> BTW, really cool tool!
> >>>>
> >>>>
> >>>> /Ryan
> >>>>
> >>>> --
> >>>> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> >>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> >>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> >>>> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> >>>> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
> >>>
> >>>
> >>
> >> On Thursday, May 31, 2012 10:29:09 PM UTC+2, Christian Hammond wrote:
> >>>
> >>> If no SSH key is available, it will try to use the user invoking the
> tool (in this case, root), much like standard ssh does. Do you have an SSH
> key configured on Review Board, and does that key have permission to access
> the Git repository?
> >>>
> >>> Christian
> >>>
> >>> --
> >>> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> >>> Review Board - http://www.reviewboard.org
> >>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
> >>>
> >>>
> >>> On Thu, May 31, 2012 at 5:34 AM, Ryan Raasch <ryan.raa...@gmail.com>
> wrote:
> >>>>
> >>>> Hello,
> >>>>
> >>>> I am having some frustrations in the setup of the reviewboard tool.
> It has to do with the login to an git
> >>>> server over SSH. Within the web interface, I add the correct git
> path, however when outputting debug
> >>>> information, I can see that it tries to login with root, a user I did
> not setup. I have installed version 1.6.6
> >>>>
> >>>> ***********************************
> >>>> reviewboard.log
> >>>> ***********************************
> >>>> 2012-05-31 14:19:37,865 - DEBUG - Ciphers agreed: local=aes128-ctr,
> remote=aes128-ctr
> >>>> 2012-05-31 14:19:37,865 - DEBUG - using kex
> diffie-hellman-group1-sha1; server key type ssh-rsa; cipher: local
> aes128-ctr, remote aes128-ctr; mac: local hmac-sha1, remote hmac-sha1;
> compression: local none, remote none
> >>>> 2012-05-31 14:19:37,931 - DEBUG - Switch to new keys ...
> >>>> 2012-05-31 14:19:37,973 - DEBUG - userauth is OK
> >>>> 2012-05-31 14:19:37,989 - INFO - Authentication (password) successful!
> >>>> 2012-05-31 14:19:38,089 - DEBUG - EOF in transport thread
> >>>> 2012-05-31 14:19:38,415 - ERROR - Git: Failed to find valid
> repository ssh://git.mynet/git/buildroot/buildroot.git: Error connecting to
> server: No authentication methods available (USERNAME=root PASSWORD=None)
> >>>> fatal: The remote end hung up unexpectedly
> >>>>
> >>>>
> >>>> NOTE: I have added the username and password output to rbssh.py so
> see what user the reviewboard uses (root is shown 2nd line from last).  The
> >>>> entries I have entered in the web interface are not as above.
> >>>>
> >>>> *************************************************
> >>>> rbssh.log
> >>>> *************************************************
> >>>>
> >>>> 05-31 14:28 root               DEBUG    ['/usr/bin/rbssh',
> 'git.mynet', "git-upload-pack '/git/buildroot/buildroot.git'"]
> >>>> 05-31 14:28 root               DEBUG    PID 4332
> >>>> 05-31 14:28 root               DEBUG    !!! git.ttnet, root,
> ["git-upload-pack '/git/buildroot/buildroot.git'"]
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    starting thread (client
> mode): 0xa6e542cL
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport INFO     Connected (version 2.0,
> client OpenSSH_4.3)
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    kex
> algos:['diffie-hellman-group-exchange-sha1', 'diffie-hellman-group14-sha1',
> 'diffie-hellman-group1-sha1'] server key:['ssh-rsa', 'ssh-dss'] client
> encrypt:['aes128-ctr', 'aes192-ctr', 'aes256-ctr', 'arcfour256',
> 'arcfour128', 'aes128-cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc',
> 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 'arcfour', 'rijndael-...@lysator.liu.se']
> server encrypt:['aes128-ctr', 'aes192-ctr', 'aes256-ctr', 'arcfour256',
> 'arcfour128', 'aes128-cbc', '3des-cbc', 'blowfish-cbc', 'cast128-cbc',
> 'aes192-cbc', 'aes256-cbc', 'arcfour', 'rijndael-...@lysator.liu.se']
> client mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', '
> hmac-ripemd...@openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] server
> mac:['hmac-md5', 'hmac-sha1', 'hmac-ripemd160', '
> hmac-ripemd...@openssh.com', 'hmac-sha1-96', 'hmac-md5-96'] client
> compress:['none', 'z...@openssh.com'] server compress:['none', '
> z...@openssh.com'] client lang:[''] server lang:[''] kex follows?False
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    Ciphers agreed:
> local=aes128-ctr, remote=aes128-ctr
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    using kex
> diffie-hellman-group1-sha1; server key type ssh-rsa; cipher: local
> aes128-ctr, remote aes128-ctr; mac: local hmac-sha1, remote hmac-sha1;
> compression: local none, remote none
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    Switch to new keys ...
> >>>> 05-31 14:28 root               ERROR    Error connecting to server:
> No authentication methods available  (USERNAME=root PASSWORD=None)
> >>>> 05-31 14:28 paramiko.transport DEBUG    EOF in transport thread
> >>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>> Why does it use root user? When I was using local files as the
> backend, it works fine...
> >>>>
> >>>> Help??
> >>>>
> >>>> BTW, really cool tool!
> >>>>
> >>>>
> >>>> /Ryan
> >>>>
> >>>> --
> >>>> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> >>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> >>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> >>>> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> >>>> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
> >>>
> >>>
> >> --
> >> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> >> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> >> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> >> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> >> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
> >
> > --
> > Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> > Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
>  --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to