Hi Charlie,

Can you describe your setup? Do you have a proxy like nginx sitting in
front of your installation?

What URL are you seeing, and what are you expecting to see?

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Thu, Jul 5, 2012 at 6:02 PM, Charlie Davis <cda...@hq.bill.com> wrote:

> Is there anyway to change the URL that gets sent out for accessing my site?
>
> Initially I thought my setup domain was wrong, but I reinstalled and still
> getting the wrong url!
>
> I tried changing it in the settings section under "Server" but no matter
> what I put in there, it won't take it.
>
> Am I missing something?
>
>  --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to