Hi Steven,

Hoping someone with more LDAP experience will chime in. I know some people have 
hit hard edge cases with our LDAP support.

Just to rule out some stale settings, can you try restarting Apache? I'd expect 
some info in the log file.

Christian



On Sep 8, 2012, at 9:45, Steven Blundy <sblundy.case...@gmail.com> wrote:

> I'm trying to get LDAP authentication working, but my user isn't able to log 
> in. The log file is empty, only a entry about reloading the log settings. The 
> log in page does change to include the 'Log in with your standard username 
> and password'.
> 
> I've tried creating the user in reviewboard, and I'm able to log in with the 
> temp password, but not the LDAP one. I also tried deleting user, but that 
> makes no difference.
> 
> Here are my settings, which checked with another application that also uses 
> LDAP authentication, in this case java based.
> 
> LDAP Server: ldap://xx-dc02:389
> LDAP Base DN: ou=XXX Users,dc=xxinc,dc=com
> Use TLS for authentication: unchecked, though checking makes no difference
> User Mask: (sAMAccountName=%s)
> -- 
> Want to help the Review Board project? Donate today at 
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to 
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at 
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to