Hi,

It looks like LDAP stores incorrect email. If i were you, i would ask LDAP 
administrator to check email field in your company LDAP server. Another 
possible reason is that 2 mail boxes are assignes to one employee.

Best regards, 
Michael Zhilin

Пользователь Nilesh Jaiswal <nileshj...@gmail.com> писал:

>Dear All,
>
>Can any body respond to this email.
>
>Regards,
>Nilesh
>On Fri, Sep 21, 2012 at 6:28 PM, Nilesh Jaiswal <nileshj...@gmail.com>wrote:
>
>> Hi All
>>
>> I have configured my RB server 1.6.1 to LDAP, but when user gets
>> registered it fetch email address as below : use...@company.com but
>> actually it should be like "firstname.lastn...@company.com"
>>
>> What is missing.
>>
>> Regards,
>> Nilesh J
>>
>
>-- 
>Want to help the Review Board project? Donate today at 
>http://www.reviewboard.org/donate/
>Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>To unsubscribe from this group, send email to 
>reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>For more options, visit this group at 
>http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to