Hi,

I've heard same problem from users, but found workaround is to assign groups 
via admin UI. Really it's issue.

Best regards, Michael 

Пользователь Matthew Woehlke <mwoehlke.fl...@gmail.com> писал:

>I'm trying out 1.7 beta 2, and I'm noticing that I don't seem to be able 
>to join any review groups. I click a group and then click 'save 
>settings', but when I reload the page, the group is unchecked again. 
>(Also, looking at the group in admin, I can see that my user does not 
>get added as a member.)
>
>I'm using AD for authentication, and the user in question is Staff with 
>some additional permissions (add/change review groups, add/change 
>repositories). I've tried on both Konqueror (QtWebkit) and Firefox to no 
>effect.
>
>The group has 'visible' checked and 'invite only' not checked.
>
>Am I doing something wrong? Is there a permission somewhere that is not 
>set properly?
>
>-- 
>Matthew
>
>-- 
>Want to help the Review Board project? Donate today at 
>http://www.reviewboard.org/donate/
>Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>To unsubscribe from this group, send email to 
>reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>For more options, visit this group at 
>http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en


Reply via email to