Please ignore the above.

I fixed it.  

In the debug info, for whatever reason, django 1.4 was being loaded.  I 
deinstalled it and reinstalled django 1.3 and that fixed it.

On Thursday, 22 November 2012 14:53:54 UTC-8, Shaffick Joomratty wrote:
>
> Hey guys,
>
> I have now successfully installed reviewboard and it runs...partially.
>
> ------------------
> 1.When I go to the admin panel, the ADMIN_PREFIX_URL setting is not being 
> processed properly (I have it in the conf/settings_local.py file)  For the 
> life of me, I cant figure it out and have tried multiple settings.
>
> The admin panel is showing the following CSS (Notice the /media/" part 
> missing before the admin/css/ portion of the code
>
> <link rel="stylesheet" type="text/css" 
> href="admin/css/base.css<http://codereview.nerdcorps.net/admin/db/reviews/group/add/admin/css/base.css>"
>  
> />
> ---------
>
> 2.  When I try to add Users/Groups/ or anything else, I get the following 
> message: 
> You cannot add messages without installing 
> django.contrib.messages.middleware.MessageMiddleware
>
> Any help would be greatly appreciated.
>
>
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en


Reply via email to