How did you do the upgrade? It looks like you're missing the definitions
for all the SCMTools (used to talk to repositories).

Did you use pip? If so, pip doesn't support everything we need. Use
easy_install.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com



On Mon, Dec 17, 2012 at 4:01 AM, maris <02c...@gmail.com> wrote:

>
> Hi,
>
>
>   We install 1.7 stable version in linux. When we are  add the Repository
> we got the error below. kindly help us to resolve the issue...
> AttributeError at /admin/db/scmtools/repository/1/
>
> 'NoneType' object has no attribute 'get_name'
>
>  Request Method: GET  Request URL:
> http://localhost/admin/db/scmtools/repository/1/
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
>
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en


Reply via email to