Hi,
Was anyone able to solve this issue? I upgraded my RB Server from 1.0 to 
1.7.6, the server has come up fine, however the post-review.py which is 
used to post the review is giving me the same 404 error. So if anyone was 
able to solve this issue.. do let me know! 
Thanks & Regards,
Nachiketh

On Friday, 3 June 2011 20:40:30 UTC+5:30, NSJ wrote:
>
> Thanks Daniel for your response. I have read lots of issue in the 
> reviewboard forum but hardly i saw getting it some conclusion Let hope i 
> would be able to make the issue end soon. Also will update the steps too. 
> Will update u soon.
>
> On Thu, Jun 2, 2011 at 2:36 PM, Christian Hammond 
> <chi...@chipx86.com<javascript:>
> > wrote:
>
>> That error looks more like p4 isn't in the PATH that Apache sees. It's a 
>> server-side problem.
>>
>> Christian
>>
>> -- 
>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com <javascript:>
>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>>
>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>
>>
>> On Wed, Jun 1, 2011 at 11:12 PM, nileshritu <niles...@gmail.com<javascript:>
>> > wrote:
>>
>>> The similar issue for me.
>>>
>>> RB version is 1.5.5
>>> RBtool  0.3.2
>>> >>> HTTP POSTing to 
>>> http://ccsdtool.na.shsho.com/ccsdtool/api/json/reviewrequests/new/: 
>>> {'changenum': '107805', 'repository_path': 'pf-sa.shsho.com:1666'}
>>> >>> Got HTTP error: 500:
>>> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://
>>> www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
>>> <html lang="en">
>>>
>>> I also see exception when running a command
>>>
>>>  <h1>P4Exception at /ccsdtool/api/json/reviewrequests/new/</h1>
>>>  <pre class="exception_value">[P4#run] Errors during command
>>> execution( &quot;p4 describe -s 107805&quot; )
>>>
>>>
>>>    <th>Exception Value:</th>
>>>      <td><pre>[P4#run] Errors during command execution( &quot;p4
>>> describe -s 107805&quot; )
>>>
>>>
>>>     <th>Exception Location:</th>
>>>      <td>/usr/local/lib/python2.5/site-packages/P4.py in run, line
>>> 284</td>
>>>    </tr>
>>>
>>>
>>> Please help me if i am missing something ..
>>>
>>> On Apr 26, 5:10 am, Jonathan <jonathan.mclean.thom...@gmail.com>
>>> wrote:
>>> > Hi Christian,
>>> >
>>> > Thanks for your response. When I browse to /api/info the following is
>>> > displayed: 1 1.6beta1 1.6 beta 1ReviewBoardhttp://mysite/reviews/
>>> > admin jonathan.thom...@mysite.co.nz ok
>>> > That matches what version is displayed by the web UI.
>>> >
>>> > I've also tried removingReviewBoard from my Python site-packages
>>> > directory and reinstalling 1.6 beta 1 but I still get the same problem
>>> > using post-reviewwith the "Using changenums onReviewBoard 1.5.2.
>>> > Falling back to the deprecated 1.0 API" message.
>>> >
>>> > I'm probably going to revert back to our previousReviewBoard
>>> > installation but if you have any ideas what might be going on I'd be
>>> > really appreciative.
>>> >
>>> > Cheers,
>>> > Jonathan.
>>> >
>>> > On Apr 21, 8:29 am, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> > > Hi Jonathan,
>>> >
>>> > > So the key part seems to be here:
>>> >
>>> > > >>> Using changenums onReviewBoard 1.5.2. Falling back to the 
>>> deprecated
>>> >
>>> > > 1.0 API
>>> >
>>> > > It almost looks like it's still running 1.5.2. Can you go 
>>> tohttp://yoursite/reviews/api/info/andsee what version the API is claiming
>>> > > to be? Does that match what you see when going to the web UI?
>>> >
>>> > > Christian
>>> >
>>> > > --
>>> > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
>>> > >ReviewBoard -http://www.reviewboard.org
>>> > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>>> >
>>> > > On Wed, Apr 20, 2011 at 4:19 AM, Jonathan <
>>> jonathan.mclean.thom...@gmail.com
>>> >
>>> > > > wrote:
>>> > > > Hi there,
>>> >
>>> > > > We had a perfectly good Windows install ofReviewBoard V1.5.2 but
>>> > > > curiosity got the better of me and I attempted to upgrade to V1.6
>>> > > > Beta1. Everything seemed to work great (btw collapsible reviews are
>>> > > > awesome) until we tried to post reviews using post-review(RBTools
>>> > > > V0.3.2) asPerforceis our SCM tool. Command prompt spat out some 
>>> html
>>> > > > that indicated that the requested page did not exist. When invoking
>>> > > > post-reviewwith the -d option and DEBUG = True in 
>>> settings_local.py I
>>> > > > get the following output:
>>> >
>>> > > > C:\Users\xxxxxxx>post-review-d 18709
>>> > > > >>> RBTools 0.3.2
>>> > > > >>> Home = C:\Users\xxxxxxx\AppData\Roaming
>>> > > > >>> p4 info
>>> > > > >>> repository info: Path: scm.xxxxxxx.com:1666, Base path: None, 
>>> Supports
>>> > > > changesets: True
>>> > > > >>> p4 counters
>>> > > > >>> HTTP GETting api/
>>> > > > >>> HTTP GETtinghttp://nzpc2261.xxxxxxx.com/reviews/api/info/
>>> > > > >>> Using the new web API
>>> > > > >>> Generating diff for changenum 18709
>>> > > > >>> p4 describe -s 18709
>>> > > > >>> Processing edit of 
>>> //FPH/OSA/xxxx/Firmware/MAIN/Source/aOSK_OSKernel.c
>>> > > > >>> Writing 
>>> "//FPH/OSA/xxxx/Firmware/MAIN/Source/aOSK_OSKernel.c#27" to
>>> > > > "c:\users\xxxxxxx\appdata\local\temp\tmpkqwtrl"
>>> > > > >>> p4 print -o c:\users\xxxxxxx\appdata\local\temp\tmpkqwtrl -q
>>> > > > //FPH/OSA/xxxx/Firmware/MAIN/Source/aOSK_OSKernel.c#27
>>> > > > >>> diff -urNp c:\users\xxxxxxx\appdata\local\temp\tmpkqwtrl
>>> > > > C:\Work\FPH\OSA\xxxx\Firmware\MAIN\Source\aOSK_OSKernel.c
>>> > > > Warning: //FPH/OSA/xxxx/Firmware/MAIN/Source/aOSK_OSKernel.c in 
>>> your
>>> > > > changeset is unmodified
>>> > > > >>> Using changenums onReviewBoard 1.5.2. Falling back to the 
>>> deprecated
>>> > > > 1.0 API
>>> > > > ==>ReviewBoard Login Required
>>> > > > Enter username and password forReviewBoard at
>>> > > >http://nzpc2261.xxxxxxx.com/reviews/
>>> > > > >>> Looking for 'nzpc2261.xxxxxxx.com /reviews/' cookie in
>>> > > > C:\Users\xxxxxxx\AppData\Roaming\.post-review-cookies.txt
>>> > > > >>> Loaded valid cookie -- no login required
>>> > > > >>> Attempting to createreviewrequest on nz-scm1.xxxxxxx.com:1666for
>>> > > > 18709
>>> > > > >>> HTTPPOSTingto
>>> > > >http://nzpc2261.xxxxxxx.com/reviews/api/json/reviewrequests/new/:
>>> > > > {'changenum': '18709', 'repository_path': 'scm.xxxxxxx.com:1666'}
>>> > > > >>> Got HTTPerror: 404:
>>> > > > <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" 
>>> "http://
>>> > > >www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
>>> > > > <html lang="en">
>>> > > > <head>
>>> > > >  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; 
>>> charset=utf-8">
>>> > > >  <title>Page not found at /reviews/api/json/reviewrequests/new/</
>>> > > > title>
>>> > > >  <meta name="robots" content="NONE,NOARCHIVE">
>>> > > >  <style type="text/css">
>>> > > >    html * { padding:0; margin:0; }
>>> > > >    body * { padding:10px 20px; }
>>> > > >    body * * { padding:0; }
>>> > > >    body { font:small sans-serif; background:#eee; }
>>> > > >    body>div { border-bottom:1px solid #ddd; }
>>> > > >    h1 { font-weight:normal; margin-bottom:.4em; }
>>> > > >    h1 span { font-size:60%; color:#666; font-weight:normal; }
>>> > > >    table { border:none; border-collapse: collapse; width:100%; }
>>> > > >    td, th { vertical-align:top; padding:2px 3px; }
>>> > > >    th { width:12em; text-align:right; color:#666; padding-right:.
>>> > > > 5em; }
>>> > > >    #info { background:#f6f6f6; }
>>> > > >    #info ol { margin: 0.5em 4em; }
>>> > > >    #info ol li { font-family: monospace; }
>>> > > >    #summary { background: #ffc; }
>>> > > >    #explanation { background:#eee; border-bottom: 0px none; }
>>> > > >  </style>
>>> > > > </head>
>>> > > > <body>
>>> > > >  <div id="summary">
>>> > > >    <h1>Page not found <span>(404)</span></h1>
>>> > > >    <table class="meta">
>>> > > >      <tr>
>>> > > >        <th>Request Method:</th>
>>> > > >        <td>POST</td>
>>> > > >      </tr>
>>> > > >      <tr>
>>> > > >        <th>Request URL:</th>
>>> > > >      <td>
>>> http://nzpc2261.xxxxxxx.com/reviews/api/json/reviewrequests/
>>> > > > new/ <
>>> http://nzpc2261.xxxxxxx.com/reviews/api/json/reviewrequests/%0Anew/>
>>> > > > </td>
>>> > > >      </tr>
>>> > > >    </table>
>>> > > >  </div>
>>> > > >  <div id="info">
>>> >
>>> > > >      <p>
>>> > > >      Using the URLconf defined in 
>>> <code>djblets.util.rooturl</code>,
>>> > > > Django tried these URL patterns, in this order:
>>> > > >      </p>
>>> > > >      <ol>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^admin/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^media/(?P&lt;path&gt;.*)$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^account/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^reports/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   
>>> ^s/(?P&lt;local_site_name&gt;[A-Za-z0-9\-_.]
>>> > > > +)/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^api/   ^$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^api/   ^repositories/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^api/   ^groups/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^api/   ^review-requests/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^api/   ^info/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^api/   ^session/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^api/   ^users/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^api/   ^$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^r/</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^dashboard/$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^users/$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   
>>> ^users/(?P&lt;username&gt;[A-Za-z0-9@_\-\.]
>>> > > > +)/$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   
>>> ^users/(?P&lt;username&gt;[A-Za-z0-9@_\-\.]
>>> > > > +)/infobox/$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^groups/$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^groups/(?P&lt;name&gt;[A-Za-z0-9_-]+)/$</
>>> > > > li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^groups/(?P&lt;name&gt;[A-Za-z0-9_-]+)/
>>> > > > members/$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^feeds/rss/(?P&lt;url&gt;.*)/$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^feeds/atom/(?P&lt;url&gt;.*)/$</li>
>>> > > >          <li>^reviews/   ^account/logout/$</li>
>>> > > >      </ol>
>>> > > >      <p>The current URL, 
>>> <code>reviews/api/json/reviewrequests/new/</
>>> > > > code>, didn't match any of these.</p>
>>> > > >  </div>
>>> >
>>> > > >  <div id="explanation">
>>> > > >    <p>
>>> > > >      You're seeing thiserrorbecause you have <code>DEBUG = True</
>>> > > > code> in your Django settings file. Change that to 
>>> <code>False</code>,
>>> > > > and Django will display a standard 404 page.
>>> > > >    </p>
>>> > > >  </div>
>>> > > > </body>
>>> > > > </html>
>>> >
>>> > > >Errorcreatingreviewrequest: HTTP 404
>>> >
>>> > > > It looks like everything is fine until it tries to do an HTML POST 
>>> to
>>> > > > "/reviews/api/json/reviewrequests/new/". Does anyone have any idea
>>> > > > what might be going wrong or am I going to have to revert back to
>>> > > > V1.5.2? I hope not, the collapsible reviews are handy.
>>> >
>>> > > > Thanks in advance,
>>> > > > Jonathan.
>>> >
>>> > > > --
>>> > > > Want to help theReviewBoard project? Donate today at
>>> > > >http://www.reviewboard.org/donate/
>>> > > > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
>>> > > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>> > > > To unsubscribe from this group, send email to
>>> > > >reviewboard...@googlegroups.com <javascript:>
>>> > > > For more options, visit this group at
>>> > > >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>
>>> --
>>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>> To unsubscribe from this group, send email to 
>>> reviewboard...@googlegroups.com <javascript:>
>>> For more options, visit this group at 
>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>
>>
>>  -- 
>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>> http://www.reviewboard.org/donate/
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>> To unsubscribe from this group, send email to 
>> reviewboard...@googlegroups.com <javascript:>
>> For more options, visit this group at 
>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>
>
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.


Reply via email to