Hi,

I am attempting to use ReviewBoard along with a P4 repository.

When I try to create a review using post-review, I get the following error:

Error creating review request: Unable to authenticate with the repository 
using the provided credentials (HTTP 403, API Error 218)

After enabling logging, I discovered that the problem was that the 
'www-data' user was being used instead of my p4user:

 Got unexpected SCMError when creating repository: [P4#run] Errors during 
command execution( "p4 describe -s 202213" )

[Error]: "Access for user 'www-data' has not been enabled by 'p4 protect'."


How can I tell the Web Server to use a pre-defined P4 user instead of 
'www-data' ? I tried setting the P4 username and P4 password in the 
ReviewBoard Repository management page, yet the same problem still occurs.

I also tried setting environment variables in the envvars file for apache, 
and I also still get the same problem.

What am I doing wrong ?

Thanks

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.


Reply via email to