Yep, looks like a bug. I don't have a solution. Quickest way to get it fixed is to patch it and send us the patch. At the very least, file a bug and we'll get to it at some point, but we're swamped right now.

Christian


Varun Jain wrote:
Hi Team,

Do we have some solution?

Thanks,
Varun

--
Want to help the Review Board project? Donate today at
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
---
You received this message because you are subscribed to the Google
Groups "reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.



--
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com

--
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
--- You received this message because you are subscribed to the Google Groups "reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.


Reply via email to