I am just getting ReviewBoard setup at my company, and the server works 
fine. I can post a review using the web site and a diff file. The problem 
is running the post-review tool. The server is running on Linux, and the 
client is running on Windows. Installed all the Python tools as directed. I 
created a .reviewboardrc file in my home folder with the following.

REVIEWBOARD_URL = "http://___";
USERNAME = "___"
PASSWORD = "___"

I have configured it to use active directory.

Here is the error I get.

Traceback (most recent call last):
File "C:\Program Files\Python33\Scripts\post-review-script.py", line 9, in 
load_entry_point('rbtools==0.5.1', 'console_scripts', 'post-review')()
File "C:\Program 
line 378, in load_entry_point
File "C:\Program 
line 2566, in load_entry_point
File "C:\Program 
line 2260, in load
File "<frozen importlib._bootstrap>", line 1567, in _find_and_load
File "<frozen importlib._bootstrap>", line 1534, in _find_and_load_unlocked
File "C:\Program 
line 164
print "==> HTTP Authentication Required"

I know it says that authentication is required, but I have put the 
authentication in the rc file, I have also tried specifying it on the 
command line just in case. I have searched on everything that I can think 
of and have not discovered what I am doing wrong. Any help would be greatly 

Want to help the Review Board project? Donate today at 
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
To unsubscribe from this group, send email to 
For more options, visit this group at 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Reply via email to