On Aug 23, 2013, at 16:29, David Trowbridge <trowb...@gmail.com> wrote:

> Let's try this--after creating the new site, but before loading the database 
> dump, delete the new database that rb-site created.

This seems to have worked.  Because I had tried to install ReviewBoard 1.6.6 
via easy_install, my server was in a state where I couldn't run the rb-site 
command anymore.  I think I have successfullyr epaired this after lots of 
manual deletion and re-installation.

But now I have another problem.  During this upgrade, the paths to the RB site 
have changed slightly, and after the installation I get a message about a 
missing htdocs/media/uploaded directory using he old path.  So I guess that 
somewhere in the database the old path is stored.  Remember, you guys suggested 
that I delete the new database before importing the old one.  How do I fix this?

Also, I guess I have to copy the contents of 
htdocs/media/uploaded/{images,files} from the old server to the new so that all 
the uploaded files and images from the old server are available on the new 
server.  And I also have to copy the secret key into settings_local.py.  
Anything else that needs to be done to migrate the data to the new server?  I 
think I am getting close.

Thanks,
Alfred

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Reply via email to