Okay, so which credentials is it using to log in to the SVN server?  Since 
I'm using the integrated app version of Review Board inside TeamForge, how 
do I configure those credentials it uses to log in to the SVN server?

On Monday, September 9, 2013 5:14:40 PM UTC-4, David Trowbridge wrote:

> The problem here is the connection from the review board server to your 
> repository. Internally, Review Board logs in to your SVN server to fetch 
> source files--that's failing, and the error is being passed back from the 
> API requests that post-review makes. 
>
> -David
>
>
> On Mon, Sep 9, 2013 at 8:49 AM, Andrew Strickland 
> <stri...@gmail.com<javascript:>
> > wrote:
>
>>  Hi all, I am using the *integrated* ReviewBoard plugin in TeamForge 6.2 
>> on CentOS 6.2.  TeamForge is connected to an integrated Subversion Edge 
>> server which is running Subversion 1.7.x.  I have downloaded and installed 
>> RBTools 0.5.2 and Python 2.7.5 on my Windows 7 development PC.  I am trying 
>> to run the following command:
>>  
>> post-review --revision-range=479 --debug
>>  
>> It prompts me for my username and password which I enter and then I get 
>> the following output (snipped only the relevant bit, there's lots of svn 
>> info commands being printed):
>>  
>> DEBUG:root:Running: svn info .
>> >>> HTTP GETting api/
>> >>> HTTP GETting https://teamforge.hidden.dev/rb/s/hidden/api/info/
>> >>> Using the new web API
>> >>> HTTP GETting 
>> https://teamforge.hidden.dev/rb/s/hidden/api/repositories/
>> >>> Attempting to create review request on 
>> http://svn.hidden.dev/svn/hidden for No
>> ne
>> >>> HTTP POSTing to 
>> https://teamforge.hidden.dev/rb/s/hidden/api/review-requests/:
>>  {'repository': 'http://svn.hidden.dev/svn/hidden'}
>> >>> Review request created
>> >>> Uploading diff, size: 242958
>> >>> HTTP POSTing to 
>> https://teamforge.mcriss.dev/rb/s/hidden/api/review-requests/1
>> /diffs/: {'basedir': '/Hidden/branches/hidden'}
>> >>> Got API Error 105 (HTTP code 400): One or more fields had errors
>> >>> Error data: {u'fields': {u'path': [u'Login to the SCM server 
>> failed.']}, u's
>> tat': u'fail', u'err': {u'msg': u'One or more fields had errors', 
>> u'code': 105}}
>>
>> Error uploading diff
>> Your review request still exists, but the diff is not attached.
>>  
>> As the log output indicated, when I log in to TeamForge and go to the 
>> ReviewBoard I can see the unpublished Review Request and there is no diff 
>> file attached.  What I don't understand is, obviously the username and 
>> password I provided worked to allow RBTools to log into TeamForge and 
>> create the Review Request, but the error indicates that Login to the SCM 
>> server failed.  
>>  
>> So which is it, are there separate logins here or is this a red herring 
>> and the true error was the "One or more fields had errors"?  The 105 error 
>> details seems to indicate that the "path" field was the field with the 
>> invalid data.  The documentation of the Upload Diff command (
>> http://www.reviewboard.org/docs/manual/1.5/webapi/1.0/reference/apicalls/upload-diff/)
>>  for 
>> the 105 error says that the "path" field is the path to the diff file.
>>  
>> Is RBTools trying to authenticate to the Subversion Edge server or is it 
>> trying to authenticate to the TeamForge server?  Both? Where is it trying 
>> to store the diff file?
>>
>> -- 
>> Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
>> ---
>> Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
>> ---
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> --- 
>> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
>> "reviewboard" group.
>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
>> email to reviewboard...@googlegroups.com <javascript:>.
>> For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
>>
>
>

-- 
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Reply via email to