Thanks Christian for help. When I've disabled SELinux it started working.

On Thursday, December 5, 2013 5:55:57 PM UTC-5, Christian Hammond wrote:
>
> Another thing to check is if SELinux is turned on or off. This can 
> sometimes interfere.
>
> Christian
>
> -- 
> Christian Hammond - chi...@chipx86.com <javascript:>
> Review Board - http://www.reviewboard.org
> Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com
>
>
> On Thu, Dec 5, 2013 at 2:48 PM, Jiri Golembiovsky 
> <gol...@gmail.com<javascript:>
> > wrote:
>
>> Hi Christian,
>>
>> yes P4 is in /usr/bin and any user can run it.
>>
>> As for what's in reviewboard.log I see only this:
>> 2013-12-05 22:43:45,183 - INFO -  - Reloading logging settings
>> 2013-12-05 22:43:45,183 - INFO -  - Reloading logging settings
>> 2013-12-05 22:44:59,974 - DEBUG -  - Logging to 
>> /var/www/rb/logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
>> 2013-12-05 22:46:17,873 - DEBUG -  - Logging to 
>> /var/www/rb/logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
>> 2013-12-05 22:46:33,215 - DEBUG -  - Logging to 
>> /var/www/rb/logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
>>
>> Jiri
>>
>>
>>
>> On Thursday, December 5, 2013 5:36:28 PM UTC-5, Christian Hammond wrote:
>>
>>> Hi Jiri,
>>>
>>> Thanks for the detailed feedback and tests.
>>>
>>> Can you also check two more things:
>>>
>>> 1) p4 is in the system path (probably /usr/bin specifically) and Review 
>>> Board can access it.
>>>
>>> 2) See what's in the reviewboard.log file. It may have additional 
>>> information.
>>>
>>> Christian
>>>
>>> -- 
>>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com
>>>
>>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>>> Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com
>>>  
>>>
>>> On Thu, Dec 5, 2013 at 1:47 PM, Jiri Golembiovsky <gol...@gmail.com>wrote:
>>>
>>>>  Hi,
>>>>
>>>> I've just installed Review Board 1.7.18 with plugins and other items 
>>>> that are required for Perforce connection according to documentation. 
>>>> However whenever I'll try to add Perforce Repository into Review Board 
>>>> thru 
>>>> Admin -> Repositories -> Add it will fail with "A repository was not found 
>>>> at the specified path." error.
>>>> I'm specifying following information on that page:
>>>>
>>>>    - Name: Perforce
>>>>    - Hosting service: None - Custom Repository 
>>>>    - Repository type: Perforce
>>>>    - Path: perforce.*******:1666
>>>>    - Username: my_username 
>>>>    - Password: my_password
>>>>
>>>> I'm using latest CentOS as server.
>>>>
>>>> I've also did some testing and verified that I can reach Perforce from 
>>>> that server.
>>>> ping perforce.*****
>>>> --- perforce.***** ping statistics ---
>>>> 3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2205ms
>>>> rtt min/avg/max/mdev = 0.704/0.776/0.828/0.061 ms
>>>>
>>>> Tests with P4 command line client:
>>>> [root@rb ~]# env | grep P4
>>>> P4USER=jgolembiovsky
>>>> P4PORT=perforce.******:1666
>>>> [root@rb ~]# p4 login -p
>>>> Enter password: 
>>>> Success:  Password verified.
>>>> BEB16F8CB5B69233393312B87808DE5D
>>>> [root@rb ~]# p4 workspaces -e 'jgolem*'
>>>> Client jgolembiovsky-IHG 2013/08/30 root /Users/jgolembiovsky/p4/ 
>>>> 'Created by jgolembiovsky. '
>>>> Client jgolembiovsky_IHG_trunk 2012/08/09 root c:\IHG_trunk 'Created by 
>>>> jgolembiovsky. '
>>>>
>>>> Tests with P4 in Python:
>>>> [root@rb ~]# python
>>>> Python 2.6.6 (r266:84292, Jul 10 2013, 22:48:45) 
>>>> [GCC 4.4.7 20120313 (Red Hat 4.4.7-3)] on linux2
>>>> Type "help", "copyright", "credits" or "license" for more information.
>>>> >>> import P4
>>>> >>> p4 = P4.P4()
>>>> >>> p4.connect()
>>>> P4 [jgolembiovsky@rb perforce.******:1666] connected
>>>> >>> p4.run_login()
>>>> ['Success:  Password verified.', 'User jgolembiovsky logged in.']
>>>>
>>>> I'm using apache wsgi module to run Python in it.
>>>>
>>>> Thanks for any help,
>>>>
>>>> Jiri
>>>>
>>>>  -- 
>>>> Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/
>>>> powerpack/
>>>> ---
>>>> Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
>>>> ---
>>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>>> --- 
>>>> You received this message because you are subscribed to the Google 
>>>> Groups "reviewboard" group.
>>>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send 
>>>> an email to reviewboard...@googlegroups.com.
>>>>
>>>> For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
>>>>
>>>
>>>  -- 
>> Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
>> ---
>> Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
>> ---
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> --- 
>> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
>> "reviewboard" group.
>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
>> email to reviewboard...@googlegroups.com <javascript:>.
>> For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
>>
>
>

-- 
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Reply via email to