I am currently trying to setup RB version 1.7.19 on a Ubuntu machine to 
evaluate the tool in our organisation.

I am currently stuck at getting the git integration properly configured.

This is my what I have entered (fake values marked with yellow)

*Hosting service*: (None - Custom Repository)
*Repository type*: Git
*Path*: g...@git.example.com:projectname.git
*Raw file URL mask*: 
https://servername/?p=projectname.git;a=blob;f=<filename>;h=<revision>

------------------------

Executing this on the local win machine:

$ rbt post -d --tracking-branch=topics/branch/name
DEBUG:root:Checking for a Subversion repository...
DEBUG:root:Checking for a Git repository...
DEBUG:root:Running: git rev-parse --git-dir
DEBUG:root:Running: git config core.bare
DEBUG:root:Running: git rev-parse --show-toplevel
DEBUG:root:Running: git symbolic-ref -q HEAD
DEBUG:root:Running: git config --get git-p4.port
DEBUG:root:Command exited with rc 1: ['git', 'config', '--get', 
'git-p4.port']
---
DEBUG:root:Running: git config --get branch.topics/branch/name.merge
DEBUG:root:Running: git config --get branch.topics/branch/name.remote
DEBUG:root:Running: git config --get remote.origin.url
DEBUG:root:repository info: Path: g...@git.example.com:projectname.git, Base 
path: , Supports changesets: False
DEBUG:root:Making HTTP GET request to http://<RB server>/api/
DEBUG:root:Making HTTP GET request to http://<RB server>/api/info/
DEBUG:root:Running: git merge-base origin/topics/branch/name refs/heads/
topics/branch/name
DEBUG:root:Running: git diff --no-color --full-index --no-ext-diff 
--ignore-submodules --no-renames <revision>..refs/heads/topics/branch/name
 -M
DEBUG:root:Making HTTP GET request to http://<RB server>
/api/review-requests/
DEBUG:root:Making HTTP POST request to http://<RB server>
/api/review-requests/

DEBUG:root:Making HTTP GET request to http://<RB server>
/api/review-requests/1/diffs/
DEBUG:root:Making HTTP POST request to http://<RB server>
/api/review-requests/1/diffs/
DEBUG:root:Got API Error 207 (HTTP code 400): The file was not found in the 
repository
DEBUG:root:Error data: {u'stat': u'fail', u'file': u'<filename>', u'err': 
{u'msg': u'The file was not found in the repository', u'code': 207}, 
u'revision': u'<revision>'}
Traceback (most recent call last):
  File "c:\Python27\Scripts\rbt-script.py", line 9, in <module>
    load_entry_point('RBTools==0.5.2', 'console_scripts', 'rbt')()
  File 
"C:\Python27\lib\site-packages\rbtools-0.5.2-py2.7.egg\rbtools\commands\main.py",
 
line 106, in main
  File 
"C:\Python27\lib\site-packages\rbtools-0.5.2-py2.7.egg\rbtools\commands\__init__.py",
 
line 157, in run_from_argv
  File 
"C:\Python27\lib\site-packages\rbtools-0.5.2-py2.7.egg\rbtools\commands\post.py",
 
line 511, in main
  File 
"C:\Python27\lib\site-packages\rbtools-0.5.2-py2.7.egg\rbtools\commands\post.py",
 
line 390, in post_request
rbtools.commands.CommandError: Error uploading diff


The file was not found in the repository (HTTP 400, API Error 207)

Your review request still exists, but the diff is not attached.

------------------

RB logs:

DEBUG - - userauth is OK
DEBUG - - Debug msg: Forced command: gitosis-serve xxxxxxxx
DEBUG - - Debug msg: Port forwarding disabled.
DEBUG - - Debug msg: X11 forwarding disabled.
DEBUG - - Debug msg: Agent forwarding disabled.
DEBUG - - Debug msg: Pty allocation disabled.
INFO - - Authentication (publickey) successful!
DEBUG - - EOF in transport thread
INFO - - Fetching file from 
https://servername/?p=projectname.git;a=blob;f=<filename>;hb=<revision>
ERROR - - HTTP error code 401 when fetching file from 
https://servername/?p=projectname.git;a=blob;f=<filename>;h=<revision>: 
HTTP Error 401: Authorization Required

-------------------


I found someone reported a similar 
issue: https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3058

If I try setting the *Raw file URL mask* as suggested in #9 ("*You can 
encode these in the URL as https://username:password@myServerAddress/*";), I 
get the following error (on the RB server): 

ERROR -  - Unexpected error fetching file from 
https://username:password@servername/?p=projectname.git;a=blob;f=<filename>;h=<revision>:
 
nonnumeric port: 'password@servername'


Thanks in advance! I really want to get this up and running!

-- 
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Reply via email to