What mail server are you using? Can you check its log files? (You may have to 
bump up the logging level, depending on the server.)

At this point, it’s going to be a mail server configuration issue rather than a 
Review Board issue, so there’s not a lot we can do to address the problem.

Christian

-- 
Christian Hammond - christ...@beanbaginc.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com

On August 20, 2014 at 9:03:26 PM, Arjun s v (arjunsv....@gmail.com) wrote:



On Thursday, August 21, 2014 9:28:36 AM UTC+5:30, Arjun s v wrote:
 Hi I m unable to send email through SMTP , i have installed reviewboard setup 
with the domain name 10.113.57.61

and my email settings are as follows

sender email address:  reviewboard@10.113.57.61

Mail server :localhost

port :25

i m not getting any error in the logs and i m unable to send mail i m using 
apache httpd server my logs in apache are getting generated  with wrong 
timestamp

--
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

-- 
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to