Hi all,

I'm having trouble using rbt on the command line. No matter what I do, anything 
that requires interaction with the Review Board server gives me a "You are not 
logged in (HTTP 401, API Error 103)":

> joule:~/tmp/rbtools.orig> rbt --version
> RBTools 0.6.3
> joule:~/tmp/rbtools.orig> git log --stat master ^origin/master | more
> commit 86dc0ab71c20a599c33efa7ea694c12281fe8ef6
> Author: Julian Mehnle <jmeh...@agari.com>
> Date:   Tue Jan 6 22:45:19 2015 +0000
> 
>     When raising CommandError, include lower-level exception.
> 
>  rbtools/commands/__init__.py | 2 +-
>  1 file changed, 1 insertion(+), 1 deletion(-)
> joule:~/tmp/rbtools.orig> rbt post --debug -g
> >>> RBTools 0.6.3
> >>> Python 2.7.9 (default, Dec 13 2014, 15:13:49)
> [GCC 4.2.1 Compatible Apple LLVM 6.0 (clang-600.0.56)]
> >>> Running on Darwin-14.0.0-x86_64-i386-64bit
> >>> Home = /Users/julian
> >>> Current directory = /Users/julian/tmp/rbtools.orig
> >>> Checking for a Subversion repository...
> >>> Running: svn info --non-interactive
> >>> Command exited with rc 1: ['svn', 'info', '--non-interactive']
> svn: E155007: '/Users/julian/tmp/rbtools.orig' is not a working copy
> ---
> >>> Checking for a Git repository...
> >>> Running: git rev-parse --git-dir
> >>> Running: git config core.bare
> >>> Running: git rev-parse --show-toplevel
> >>> Running: git symbolic-ref -q HEAD
> >>> Running: git config --get branch.master.merge
> >>> Running: git config --get branch.master.remote
> >>> Running: git config --get remote.origin.url
> >>> repository info: Path: git://github.com/reviewboard/rbtools.git, Base 
> >>> path: , Supports changesets: False
> >>> Making HTTP GET request to https://reviews.reviewboard.org/api/
> >>> Running: git rev-parse refs/heads/master
> >>> Running: git merge-base 86dc0ab71c20a599c33efa7ea694c12281fe8ef6 
> >>> origin/master
> >>> Running: git rev-parse bcb7629c0be773b6f347a5006224825b8726c479
> >>> Running: git status --porcelain --untracked-files=no
> >>> Running: git diff --no-color --full-index --ignore-submodules 
> >>> bcb7629c0be773b6f347a5006224825b8726c479..86dc0ab71c20a599c33efa7ea694c12281fe8ef6
> >>>  -M --no-ext-diff
> >>> Running: git log --reverse --pretty=format:%s%n%n%b 
> >>> ^bcb7629c0be773b6f347a5006224825b8726c479 
> >>> 86dc0ab71c20a599c33efa7ea694c12281fe8ef6
> >>> Making HTTP GET request to 
> >>> https://reviews.reviewboard.org/api/review-requests/
> >>> Making HTTP POST request to 
> >>> https://reviews.reviewboard.org/api/review-requests/
> >>> Got API Error 103 (HTTP code 401): You are not logged in
> >>> Error data: {u'stat': u'fail', u'err': {u'msg': u'You are not logged in', 
> >>> u'code': 103}}
> Traceback (most recent call last):
>   File "/usr/local/bin/rbt", line 9, in <module>
>     load_entry_point('RBTools==0.6.3', 'console_scripts', 'rbt')()
>   File 
> "/opt/local/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/site-packages/RBTools-0.6.3-py2.7.egg/rbtools/commands/main.py",
>  line 134, in main
>     command.run_from_argv([RB_MAIN, command_name] + args)
>   File 
> "/opt/local/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/site-packages/RBTools-0.6.3-py2.7.egg/rbtools/commands/__init__.py",
>  line 416, in run_from_argv
>     exit_code = self.main(*args) or 0
>   File 
> "/opt/local/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/site-packages/RBTools-0.6.3-py2.7.egg/rbtools/commands/post.py",
>  line 791, in main
>     submit_as=self.options.submit_as)
>   File 
> "/opt/local/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/site-packages/RBTools-0.6.3-py2.7.egg/rbtools/commands/post.py",
>  line 507, in post_request
>     raise CommandError("Error creating review request: %s" % e)
> rbtools.commands.CommandError: Error creating review request: You are not 
> logged in (HTTP 401, API Error 103)


I've tried removing ~/.rbtools-cookies, as well as specifying --username and 
--password on the command line, to no avail. I've tried both posting to 
https://reviews.reviewboard.org and my company's internal Review Board server 
(running RB 1.7.19. I'm running Python 2.7.9 on Mac OS X 10.10.1.

I'm not sure what triggered this. How should I go about debugging this?

-Julian

-- 
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to