Hi,

I have an error during the database upgrade:

$ sudo rb-site upgrade /var/www/reviewboard
Rebuilding directory structure
Updating database. This may take a while.

The log output below, including warnings and errors,
can be ignored unless upgrade fails.

------------------ <begin log output> ------------------
Creating tables ...
Upgrading Review Board from 1.7.6 to 2.0.12
There are unapplied evolutions for auth.
There are unapplied evolutions for contenttypes.
There are unapplied evolutions for accounts.
There are unapplied evolutions for attachments.
There are unapplied evolutions for changedescs.
There are unapplied evolutions for diffviewer.
There are unapplied evolutions for hostingsvcs.
There are unapplied evolutions for reviews.
There are unapplied evolutions for scmtools.
There are unapplied evolutions for site.
Adding baseline version for new models
Project signature has changed - an evolution is required
Installing custom SQL ...
Installing indexes ...
Installed 0 object(s) from 0 fixture(s)
CommandError: Error applying evolution: (1005, "Can't create table 
'reviewboard.#sql-36c_63' (errno: 150)")

If I run the rb-site upgrade command second time I'm getting different 
error:

$ sudo rb-site upgrade /var/www/reviewboard
Rebuilding directory structure
Updating database. This may take a while.

The log output below, including warnings and errors,
can be ignored unless upgrade fails.

------------------ <begin log output> ------------------
Creating tables ...
There are unapplied evolutions for auth.
There are unapplied evolutions for contenttypes.
There are unapplied evolutions for accounts.
There are unapplied evolutions for attachments.
There are unapplied evolutions for changedescs.
There are unapplied evolutions for diffviewer.
There are unapplied evolutions for hostingsvcs.
There are unapplied evolutions for reviews.
There are unapplied evolutions for scmtools.
There are unapplied evolutions for site.
Project signature has changed - an evolution is required
Installing custom SQL ...
Installing indexes ...
Installed 0 object(s) from 0 fixture(s)
CommandError: Error applying evolution: (1060, "Duplicate column name 
'permissions'")

I have VM snapshot from before the upgrade so I can re-run the upgrade.

Any suggestions/ideas?

Thanks in advance
Lukasz Koniecki

-- 
Supercharge your Review Board with Power Pack: 
https://www.reviewboard.org/powerpack/
Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons: 
https://rbcommons.com/
Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to