I managed to resolve this. It turned out that my reviewboard setup had 
issues and links in static folders were failing.
Reinstalled and it worked like a charm!!!

On Wednesday, June 3, 2015 at 11:44:43 AM UTC-7, Vairavan Srinivasan wrote:
>
> Hello All,
>
>   I tried setting up reviewboard on my Ubuntu VM. I followed the setup 
> procedure and used MySql for database.
> I couldn't get pass the reviewboard site setup. I restart apache and end 
> up with a "Review Board is taking a nap" error.
>
> My apache error log has the following,
>
> [Wed Jun 03 18:06:40.794393 2015] [:error] [pid 21398:tid 139785884628736] 
> ERROR:root:Unable to load webapi resource diff_context: cannot import name 
> encode_etag
> [Wed Jun 03 18:06:40.794628 2015] [:error] [pid 21398:tid 139785884628736] 
> ERROR:root:Unable to load webapi resource review_request: diff_context is 
> not a valid resource name
> [Wed Jun 03 18:06:40.794768 2015] [:error] [pid 21398:tid 139785884628736] 
> ERROR:root:Unable to load webapi resource root: review_request is not a 
> valid resource name
>
> I think the problem is related to encode_etag, but i can't figure out why 
> it would be missing.
> Any help is appreciated, thanks.
>

-- 
Supercharge your Review Board with Power Pack: 
https://www.reviewboard.org/powerpack/
Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons: 
https://rbcommons.com/
Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to